Hány éves gyermek mellé érdemes kistesót vállalni?
Hát igen...Mi is valahogy igy gondoljuk.
Én még nem tudom elképzelni,h lehet e UGYANUGY SZERETNI másik gyermeket is...a Kicsink 1 éves,de én is arra gondolok,ha lenne VALAKI más,akkor h tudnék 100%ban mindkettő mellett uyanugy lenni..Most még ugy érzem,Lelkiismeretfurdalásom lenne ha Kistesó jönne....
Bnőm lányai közt 2 nap híjján 2 év van és elépesztő,hogy a nagyobbik kislány milyen édes a hugival.Komolyan mondom,hogy nem volt sosem féltékeny,simogatta,babusgatta a hugit,sosem nyúta az anyukáját,hogyha etetett és nemtudott vele foglalkozni.Elképesztő volt számomra is:)Most már rosszabb a helyzet,de nem neki,hanem az anyukának,mert mind a 2 gyerkőc rosszcsont és együtt indítanak hadjáratot a mami ellen:DAmúgy nekem ez azért is volt meglepő,mert bnőm nagyon fiatalon szült,először 18 majd 20 évesen,de amúgy bármilyen meglepő,nekem eddig úgy tűnt(ismerek pár hasonlóan fiatal anyát),akik következetesebbek mint az idősebb anyák.Pl sosem dugtak cumit a szájukba,hanem kiskanállal:)
Én majd olyan 3 éves kor körül szeretném a 2.at,az a pont ideális kor amikor még nem nagy köztük a különbség:)Bár az új gyes-gyed miatt nemtudom,de az az egy év sztem tökéletes lesz:)
Az én fiam 4 éves és 9 hónapos volt,amikor a kishuga megérkezett.
Ugy érzem megfelel minden. Most 14 hónapos a baba.
Sztem minimum 2,5 év kell, ah több az nem baj.:)
Nálunk 2év 8hónap van és szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!