Lányom ovis csoportjában fejtetűs lett pár gyerek, van valamilyen szer, amit megelőzésre tudnék adni, hogy esetleg ne kapja, el, vagy szerintetek ez elkerülhetetlen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 14:18
11/14 anonim válasza:
Kedves utolsó. Ma már nem olyan maró szerek vannak, mint a mi gyerekkorunkban, ezek már hajbarátok. És igenis van megelőző spray most már. (bár a mi időnkben lett volna). Nekem a szomszéd lánytól fertőződött vissza a hajam, holott a nagymamája (aki nevelte) állandóan mondogatta, hogy neki biztos nincs.
12/14 anonim válasza:
Off
Elolvastam a kérdést és a válaszokat és elkezdtem vakarózni. :))))
13/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó, néhány beszóláson könnyesre röhögtem magam:
Amúgy jótanácsok is vannak benne. Mi szerencsére megúsztuk, én gyerekkoromban sosem kaptam el, és a hosszú hajú lánykáim sem, akkor sem, amikor a fél ovi tetves volt. Szoktam is mondani, hogy minket a tetvek sem bírnak elviselni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!