Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ti hány éves korig...

Anyukák! Ti hány éves korig fürdetitek a fiatokat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
5 evesemet kb 1eve nem kell furdetni de azert ellenorzom mit muvel ott vagyok vele a furdoben. Hajat is megmossa csak a habot kell rola neha leoblitenem de van hogy azt is lemossa.
2012. febr. 6. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 4 és fél éves, naponta én fürdetem.

Az utóbbi időben, kezd önállósodni, de csak 1-2 tetrészét mossa meg. A haját semmiképp nem. ÉS a fogát este én is mosom, ő is.

A 2 éves lányom önállóbb, neki csak a haját és a nemi szervét mosom. Meg persze a fogacskáit. Nagyon alapos.

2012. febr. 6. 14:35
 3/3 timike26 ***** válasza:
100%
nekem a 7 ès az 5 èves fiaim egyutt furdenek,de mindig veluk vagyok a furdobe mert ha nem eluszik a furdo.viszont egyedul furdenek,tudjàk hogy mit kell kètszer megmosni,mondjuk a kicsi 10 is megmossa mert fèl hogy beteg lesz(ez lenne a futyi,mert egyszer a nagynak megemlitettem hogy jobb kètszer megmosni mint egyszer se,mert utàna fàjni fog)ez ugy bennuk marad,buszke vagyok ràjuk.
2012. febr. 6. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!