Esetleg ha válaszolna debreceni anyuka akinek a gyermeket ezekbe az oviba jár:
Margit Téri, Hétszínvirág, Tóci ovi, Szoboszlói úti ovi,azt megköszönném.
2012. febr. 1. 13:09
1/9 anonim válasza:
Szia. Én valószínüleg nem tudok neke válaszolni, de a nagy összefüggés miatt muszály volt írnom. Én is ezeket az ovikat fogom beírni a jelentkezési lapra: Hétszínvirág, a Margit téri, Széchenyi úti, vagy Tóci ovi. Egyébként mi a kérdésed?
2012. febr. 1. 13:11
2/9 A kérdező kommentje:
Azoktól az anyukáktól szeretnék egy kis segítséget kapni akiknek már ezekbe az intézményekbe jár a gyerekük.Hátha ők tudnak nekem tanácsot adni,hogy melyik ovi miért jó vagy épp miért rossz.voltam nyílt napon a Hétszínvirág oviba, a Margit téri oviba és a Tóci oviba.Volt mindenhol jó és rossz tapasztalatom is.
2012. febr. 1. 13:15
3/9 anonim válasza:
1: Ja, bocs, a kérdés hogy mi alapján választottak ovit.
Egyébként én aszerint választok, hogy hol található. Első helyen a Széchenyi útit célozzuk meg, mert az van nekünk a legjobb helyen, de területileg a Hétszínvirágba, vagy a Margit téribe esünk, így valószínüleg ezek valamelyikébe fogják felvenni a lányomat. Amúgy a Tóci ovi az milyen utcán van? Mert én neten a Tócoskertbe csak az Angyalföld térit találtam, meg a Margit térit.
Már bocs hogy a kérdéseimmel zaklatlak, de ezek szerint ez a Tóci ovi nem a Margit téri ovi? A Margit téri az, amelyik a Kazinczy suli mögött van, nem? A bejáratnál a kapujára van ívesen "írva", hogy Margit téri Óvoda. Ez nem a Tóci ovi?
2012. febr. 1. 13:23
6/9 A kérdező kommentje:
A Tóci oviba mindenki nagyon kedves és rendes volt.Az óvodavezető is egy nagyon rendes kedves nő.De mint a többi helyen itt is van problémám.
Mi körzetileg a szoboszlói úti oviba tartozunk...na itt még nem voltam nem tudok róla semmit.
2012. febr. 1. 13:23
7/9 A kérdező kommentje:
Az az ovi a Margit téri ovi amit írtál, a tóci ovi pedig a másik oldalon van, ha jól tudom a Margit téri bölcsi van vele szembe.
2012. febr. 1. 13:28
8/9 anonim válasza:
Az én gyermekem a Margit Téribe jár.Mi nagyon szeretjük nagyon aranyosak az óvonők és a dajkánk is. Igen a Kazinczi Iskola mögött 2 óvoda van . A
2013. jan. 13. 13:28
9/9 anonim válasza:
A Toci ovi és a Margit téri is .köztük van 1 uszoda ami elválasztja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!