Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet-e az óvodában kérni,...

Lehet-e az óvodában kérni, illetve korlátozni, hogy ki viheti el a gyereket az óvodából? Írásban, vagy szóba?

Figyelt kérdés

Gondolom, hogy nem adják ki bárkinek, de azt mi szeretnénk, ha csak mi a férjemmel, és rajtunk kívül csak 2 ember hozhatná el. Sem egyéb ismerős, sem rokon.

Hogy működik ez?

Elég megbeszélni, vagy írásba kellene foglalni.

Az óvónőkkel, esetleg a vezetővel?

2012. jan. 30. 14:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

14:37!

Mi tudtuk, hogy elhozza a tesóm. De nem szóltunk az oviban.

Az óvónéni meg simán átadta a gyereket.

2012. jan. 30. 15:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja, és a mi óvodánkban soha, senki nem kérdezte, vagy írta össze, hogy ki mehet a gyerekért az oviba.
2012. jan. 30. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy van, hogy szólni kell, de volt olyan, hogy reggel még nem tudtam, hogy bent kell maradnom. Odaszóltam telefonon, hogy a bárátnőm megy érte és leírtam, hogy néz ki és a lányom hogy hívja. Úgy csinálták, hogy amikor ment a barátnőm, hogy xy-ért jöttem, akkor nézték a gyerek reakcióját, meg hogy hogy néz ki. Nálunk nem volt gond, mert a lányom már messziről kiabált, hogy Orsi, értem jöttél? Pedig nem volt megbeszélve vele sem.
2012. jan. 31. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!