Miért utasíthatnak el egy gyereket az óvodából?
Figyelt kérdés
3éves lesz szeptemberben,de nem vették fel.:(2010. jún. 3. 14:11
2/8 anonim válasza:
Vagy esetleg mert nem az a lakóhely szerinti körzetes óvoda.
3/8 Victory82 válasza:
Szia!Szerintem is azért,mert nincs hely!Városban laktok vagy faluban?Ez is sokat számít.Tőlem megkérdezték,hogy miért akarom beadni,mondtam,hogy megyek vissza dolgozni.A kisfiam decemberben lesz 3 éves,de még nem tudom,hogy felvették-e.Ha sikerül,akkor is csak decemberben mehet.Mi egy kis faluban lakunk.Üdv.Viki.
4/8 anonim válasza:
Valószínű azért, mert teltház van.
5/8 A kérdező kommentje:
Város,de nem nagy város. Épp ezaz,h a körzeti oviba se vették fel. Anyuka már dolgozik, bár annyi,h az állandó lakhely más mint a tartózkodási, és a tartózkodási helyen szeretné természetesen járatni. Ez lehet gond?
2010. jún. 3. 14:30
6/8 anonim válasza:
biztosan nincs elég hely, és évvesztes is
ráadásul csak iskola előtt 1 évvel kötelező az ovi
csak tudnám mi legyen a gyerkőcökkel amikor az anya dolgozik
7/8 anonim válasza:
Ha menne vissza dolgozni az anya, akkor kötelezőek helyet biztosítani a gyereknek. Ha a körzetes óvoda mégis elutasít, akkor az önkormányzatnál lehet fellebbezni. Ők megvizsgálják, hogy megalapozottan utasítottak e el, ha igen, akkor ők keresnek helyet a gyereknek egy másik óvodában. Barátnőm árt így, kerítettek a fiának helyet, bár így egy kicsit messzebb kellet vinnie, de megfelelt nekik így is.
8/8 A kérdező kommentje:
Anyuka már dolgozik, igen most mennek fellebezni. De azért hihetetlen egy világ...
2010. jún. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!