Horog keresztes repülőt hozott haza az óvodából?
Figyelt kérdés
Ma a lányom kettő egyforma,papírból kivágott repülőt hozott haza! Nem tudom,hogy van-e a csoportba zsidó,de még ha nincs is,ez azért durva! Horog kereszt van mind a kettőn. Lehet én fújom fel,de erre azért kellene figyelni nem? Vagy a mai világban ez nem számít,én meg túllihegem?2011. okt. 25. 23:06
1/20 anonim válasza:
Valójában törvény sértő a horogkereszt alkalmazása (a vörös csillag is) és az óvónő állásába is kerülhet ez a dolog ha kitudódik.
2/20 anonim válasza:
Biztos, hogy az horogkereszt volt ?
3/20 A kérdező kommentje:
Persze felismerem!
Történelmi repülő,de ha már ilyet nyomtat,keressen már másik repülőt!
2011. okt. 25. 23:16
4/20 anonim válasza:
Ő rajzolta rá? Nem lehet hogy csak véletlen irka firka, amit te vélsz horog keresztnek? Ha viszont tényleg az, akkor de, nagyon durva, egyrészt mert büntetik a jel használatát,másrészt normális ember nem használja, rajzolgatja,de pláne nem tanítja és mutatja meg pici gyerekeknek! Ha egyértelmű hogy horog kereszt,kérdezz rá az óvónőnél. Én biztosan ezt tenném.
5/20 anonim válasza:
Előző vagyok: nyomtatott kép? Talán kicsit más a szitu, lehet hogy észre sem vette. nagyon feltűnő rajta?Mikor az a kép készült, még nem volt ugye tilos a horog kereszt, tehát ez a kép maga nem büntetendő. Viszont ilyen képeket osztogatni az ovisoknak...érdekes. Valószínűleg ezért sem dícsérnék meg :S én még mindig rákérdeznék nála..
6/20 A kérdező kommentje:
Ez egy kivágható modell,amit össze lehet ragasztgatni! Az eredeti mintája,nem gyerek rajz! Rá van nyomtatva a gépre mit a többi alkatrész!
2011. okt. 25. 23:22
7/20 anonim válasza:
Mutass már egy képet légyszi arról a repcsiről.
Valahogy nekem nem kerek, ne haragudj... Ennyire nem lehetnek világtalanok az óvónénik.
8/20 A kérdező kommentje:
2011. okt. 25. 23:26
9/20 anonim válasza:
Legyen bár mely verzió vagy magyarázat ez sehogy nem okés.
10/20 A kérdező kommentje:
Azt hittem én lihegem túl,de már már látom,hogy nem! Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni,de mikor megláttam a lányom kezében! Még jó,hogy ő nem érti!
2011. okt. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!