Horog keresztes repülőt hozott haza az óvodából?
Hát ne legyen ilyen egy óvodában. Meg sehol. Még véletlenül se! Szerintem szólj az óvónéninek négyszemközt, hogy szerinted ez helytelen, és kérd, hogy ilyen jelképektől tartsa távol a csoportot a továbbiakban.
Viszont légy finom, és indulj ki abból, hogy ő maga nem tudja, hogy mi van a repülőn. Mert sajnos még az is elképzelhető, hogy valóban nem tudja...
Ha pedig elküld a kéréseddel, hogy ne lihegd túl, akkor mondd meg neki,hogy ezt nem lehet túllihegni, mert valóban törvénytelen a horogkereszt ábrázolása, óvodában pláne. Ha még ezen sem illetődik meg, akkor komoly gond lehet az óvónő világnézetével. Ebben az esetben viszont biztos komolyabb lépéseket tennék: vezetőnek szólnék mindenképpen.
Ez szerintem is nagyon gáz....mindenki kiakadt volna szerintem, nemcsak te nem is értem az óvónő hogy nincs tisztában ezzel. Ha mindenképp repülőztetni akar akkor keressen másmilyet, ha meg nincs akkor hagyja ki ezt a projektet és hajtogassanak papírból vagy tudomisén...
Én is kiakadtam volna.
Egyáltalán nem liheged túl. Ez tiltott önkényuralmi jelkép, történelemkönyveken kívül máshol nincs helye. Én biztos beszélnék az óvónővel. Jó, nem letámadnám, de jelezném felé, hogy ez cseppet sem helyénvaló, sőt.
De az is lehet, hogy inkább a vezető óvónőnek mutatnám meg a repcsit, mert ki tudja, lehet, hogy a saját óvónéni megsértődne az észrevételen, és a gyereken csattanna az ostor.
Nem ilyen horogkereszt volt véletlenül?
Csak mert ha tényleg történelmi makett, akkor lehet, hogy a finn légierő gépe, és semmi köze a náci önkényuralmi jelképhez. Mondjuk az óvónő nem biztos, hogy tisztában volt ezzel, én is csak azért tudok erről, mert a párom repülőmániás.
Nem! :( Tényleg a Hitler által használt horogkereszt volt. Fekete,és nem volt megfordítva!
Ilyen volt,de már kidobtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!