Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Horog keresztes repülőt...

Horog keresztes repülőt hozott haza az óvodából?

Figyelt kérdés
Ma a lányom kettő egyforma,papírból kivágott repülőt hozott haza! Nem tudom,hogy van-e a csoportba zsidó,de még ha nincs is,ez azért durva! Horog kereszt van mind a kettőn. Lehet én fújom fel,de erre azért kellene figyelni nem? Vagy a mai világban ez nem számít,én meg túllihegem?
2011. okt. 25. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem okés, én szóvá tenném.. de lehet én is túlreagálom.
2011. okt. 26. 00:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát ne legyen ilyen egy óvodában. Meg sehol. Még véletlenül se! Szerintem szólj az óvónéninek négyszemközt, hogy szerinted ez helytelen, és kérd, hogy ilyen jelképektől tartsa távol a csoportot a továbbiakban.

Viszont légy finom, és indulj ki abból, hogy ő maga nem tudja, hogy mi van a repülőn. Mert sajnos még az is elképzelhető, hogy valóban nem tudja...

Ha pedig elküld a kéréseddel, hogy ne lihegd túl, akkor mondd meg neki,hogy ezt nem lehet túllihegni, mert valóban törvénytelen a horogkereszt ábrázolása, óvodában pláne. Ha még ezen sem illetődik meg, akkor komoly gond lehet az óvónő világnézetével. Ebben az esetben viszont biztos komolyabb lépéseket tennék: vezetőnek szólnék mindenképpen.

2011. okt. 26. 07:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is nagyon gáz....mindenki kiakadt volna szerintem, nemcsak te nem is értem az óvónő hogy nincs tisztában ezzel. Ha mindenképp repülőztetni akar akkor keressen másmilyet, ha meg nincs akkor hagyja ki ezt a projektet és hajtogassanak papírból vagy tudomisén...

Én is kiakadtam volna.

2011. okt. 26. 09:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Legalább lett volna annyi esze, hogy leragasza a horogkeresztet valamivel. Pl rátehették volna mindegyik ovis jelét és akkor nem látszik. Végülis az ovisok tényleg nem értik, de ha egy nagyobb tesó elmagyarázza, főleg ha azt is mondja, hogy tilos ilyet rajzolni, akkor szerintem minden gyerek ilyet fog rajzolgatni, csakazértis! És azt már nehéz lesz leállítani!
2011. okt. 26. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem liheged túl. Ez tiltott önkényuralmi jelkép, történelemkönyveken kívül máshol nincs helye. Én biztos beszélnék az óvónővel. Jó, nem letámadnám, de jelezném felé, hogy ez cseppet sem helyénvaló, sőt.

De az is lehet, hogy inkább a vezető óvónőnek mutatnám meg a repcsit, mert ki tudja, lehet, hogy a saját óvónéni megsértődne az észrevételen, és a gyereken csattanna az ostor.

2011. okt. 26. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ilyen horogkereszt volt véletlenül?

[link]

Csak mert ha tényleg történelmi makett, akkor lehet, hogy a finn légierő gépe, és semmi köze a náci önkényuralmi jelképhez. Mondjuk az óvónő nem biztos, hogy tisztában volt ezzel, én is csak azért tudok erről, mert a párom repülőmániás.

2011. nov. 11. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem! :( Tényleg a Hitler által használt horogkereszt volt. Fekete,és nem volt megfordítva!

[link]

Ilyen volt,de már kidobtam!

2011. nov. 11. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:
És végül csináltál ügyet a dologból? Hogyan reagáltak?
2011. nov. 12. 06:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, mi lett a dologból?
2011. nov. 15. 20:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Finoman puhatolóztam,hogy honnan nyomtatták a repülőgépet.Azt mondták,hogy egy repülőmodellekkel foglalkozó újságból másolták ki. Nem is firtattam tovább a dolgot!
2011. nov. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!