Kisfiúnak fülbevaló?
Olyan naivak a szülők... előbb jutok droghoz, mint cigihez. Azt hiszitek, hogy 12-13 évesen a gyerek még kicsi, hát én mondom nektek: nem az! 14 évesen már szexuális életet fog élni. Tisztelet a kivételnek.
kamasz lány
keresztény általánosban is dohányoznak a kissrácok:S
kamasz lánynak
12-13évesen kis gyerek, attól mert cigizel, drogozol és szexelsz nem leszel nagylány!
"Azt hiszitek, hogy 12-13 évesen a gyerek még kicsi, hát én mondom nektek: nem az! 14 évesen már szexuális életet fog élni."
De, 12-13 évesen még gyerek. Akkor is ha már iszik, cigarettázik vagy szexuális életet él. Nem attól felnőtt valaki, hogy bűzlik az alkoholtól és a cigitől, hanem hogy érett a gondolkodása.
Kamasz lánynak: Hát tudod, én erre egyáltalán NEM lennék büszke! Már ne is haragudj, de a Te szüleid hogyan élnek? Hagyják, hogy az élet sodorjon? Ők is ugyanolyan linkek?! SZÉGYEN! Elsüllyednék a szégyenben a helyedben, és a Veled korabeli fiatalokkal együtt! Amúgy meg igenis gyerek vagy még, 18 éves korodig, de a mai világban már 21 évre tenném a kiskorúságot! Tisztelet a kivételnek!!!
Ti lesztek a jövő nemzedéke?! Mi amikorra (ha) megérjük a nyugdíjat, nem sokáig élvezhetjük, mert Ti nem fogtok nekünk teremteni a munkátokkal megélhetést! Már most elkezdődött, észre is lehet venni! Természetesen ha Rád ez nem vonatkozik, akkor Számodra tárgytalan! Oké?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!