Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól tudott kimászni a...

Mikortól tudott kimászni a rácsos ágyból a gyereked? Illetve mikor mászott fel rá és esett le?

Figyelt kérdés
1,5 évesem nagyon próbálkozik. esélyes, hogy sikerül neki? habtapival már körbe raktam az ágyát a biztonság kedvéért.
2012. jan. 27. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocs de ezen jót nevettem.

Esett le.... :)))

Szerintem van olyan gyerek aki kimászik, átmászik és nem esik.

De mi olyan ágyat vettünk aminek 2 rácsa kivehetö így lesz egy lyuk amin ki tud jönni majd. nekem is másfél éves de nem próbálkozik. mi azért vettünk ilyet mert anyám mondta hogy én kimásztam egyszer, és akkor apu kivágott 2 rácsot. mi meg eleve kiszedhetö rácsosat vettünk.

2012. jan. 27. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Enyémé még ne jött rá,hogy hogy tudna kimászni,de előjelei vannak a dolognak,rááll mindenre ami megemeli,és kitalálta,hogy a párnát és macikat egykupacba rakva jobban megemeli.Épp este beszéltük apával,napok kérdése és kimászik vagy kipottyan,de nem várhatjuk el hogy ne akrjon megszökni a kiságyból,ha mind a ketten apával ennyiidősen kitaláltuk,a rácsot ki is lehet szedni és mi így szöktünk meg.
2012. jan. 27. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is másfél éves, sajnos nem lehet ebböl kiszedni a rácsokat, de még nem probálkozott, csak feláll benne és néha kidugja a lábát. mondjuk ha hallom ha mocorog vagy nyafog, rögtön bemegyek, sztem 2 évesen kerül majd át leesés gátlos nagy ágyban
2012. jan. 27. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Másfél éves kicsi fiam, rájött arra, hogy milyen jó móka bevetődni az ágyba, meg kijönni. Hiába a 2 kivehető rács, az nem olyan izgalmas. Volt, hogy hálózsákostól is kimászott belőle. Nagyon megijedtem.

Vettünk 2 hónapja egy leesésgátlós kiságyat, azóta abban alszik. Nagyon szereti.

2012. jan. 27. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Kifele kb másfél, 2 éves kora körül, befelé kellett neki még 2-3 hónap.

Egyszer nagyon meglepődtem, amikor egy délutáni alvás után a felső szinten kiságyában alvógyerekem a nappaliban (lent) csattog a pucér tappancsával felém. Teljes csöndben felébredt, kimászott és lejött. Kérdeztem, hogy: hát Te meg hogy kerültél ide? (Mintha nem jöttem volna rá magamtól.) Ő meg mondta, hogy: hát kimásztam és lejöttem.

2012. jan. 27. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:

aha. ksözi!

akkor 1,5 éves lányom elég jó hegymászó adottságokkal rendelkezik. hamarosan átkerül a nagy ágyba, mert ennek nem lehet kivenni a rácsait, kivágni meg nem akarjuk, mert jön a kistesó.

köszi!

2012. jan. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!