Ha 39 éves lennél, és van egy 4 éves gyereked, szülnél másodikat?
Figyelt kérdés
Az apa 45 éves. Fiatalosak, helyesek, és "jól" élnek. Nővéremékről van szó, nem akarnak másodikat, de ezt csakis a korukra fogják, azt mondják, szívük szerint 3-at is szerettek volna. (Csak sajnos későn találkoztak a sógorommal) :)2012. jan. 24. 13:20
3/22 anonim válasza:
Ez csak duma szerintem, ha igazán akarnának kistesót, akkor szülne.
Mi is későn találkoztunk a férjemmel. 5 év alatt most jön a 3. gyerekünk pedig 37 éves leszek mire megszületik.
4/22 anonim válasza:
Én nem a 39 miatt nem, hanem a 45 miatt nem vállalnék még egy gyereket. Nekem ez már sok, de alapvetően mindenkinek magának kell éreznie, hogy meddig vállaljon gyereket. Ha a nővéredéknek ez sok, akkor ez van, el kell fogadni, nem kell macerálni azzal, hogy "fiatalok, helyesek...". Az ő döntésük.
5/22 anonim válasza:
Igen szülnék!
De ha jól megnézed már 4 éves az első akár már 2 tesója is lehetne.....lehet tényleg nem akarnak másodikat.
Valakit teljesen kielégít ha van egy gyereke.
6/22 anonim válasza:
Az én nővérem 41 éves volt, a 12 éves lánya és a 9 éves fia mellé sikeredett be a nem tervezett baba. a gond az volt, hogy a sógorom ekkor már 55 éves volt. De vállalták, nem is volt kérdés. Azóta eltelt öt év, és mindnyájan egészségesek, boldogok.
8/22 anonim válasza:
Igen.
A testvérednek csak a tükörbe kéne nézni és bevallani magának hogy ezért v. azért nem akarok. Senki sem fog ítékezni felette... Utána pedig mindenki másra nagy ívben tojni, hogy ki mit gondol, de felesleges ilyen "álokkal" jönni.
9/22 A kérdező kommentje:
A nővéremmel szoktunk erről beszélgetni, nem én "abajgatom" őket, hogy szüljön már! :) De biztos van valami más oka is, hogy nem akar(nak), csak nekem meg anyuéknak ezt a verziót mondják. Amúgy sztem jól is érzik így magukat hármasban.
2012. jan. 24. 14:03
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszát mindenkinek!
2012. jan. 24. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!