Ha 39 éves lennél, és van egy 4 éves gyereked, szülnél másodikat?
Figyelt kérdés
Az apa 45 éves. Fiatalosak, helyesek, és "jól" élnek. Nővéremékről van szó, nem akarnak másodikat, de ezt csakis a korukra fogják, azt mondják, szívük szerint 3-at is szerettek volna. (Csak sajnos későn találkoztak a sógorommal) :)2012. jan. 24. 13:20
11/22 anonim válasza:
Ha rólunk lenne szó, akkor azt mondanám, hogy tervezetten nem akarnék még egyet, de ha becsúszott, hadd jöjjön.
Tervezetten egészségügyi okból nem akarnék 39-40 évesen szülni.
De mivel nem rólunk van szó, hanem másokról, azt mondom, az ő dolguk, senki másnak nincs köze hozzá, hogy lesz-e második- vagy sem.
12/22 anonim válasza:
én 35 leszek mikor a fiam2 éves. szeretnék még majd egyet 3 év mulva. én szülnék 40 évig, igen
13/22 anonim válasza:
Én is 39 vagyok, és egy 3,5 éves gyermekem van. Mi "félősek" vagyunk, nem merünk másodikat vállalni. Pedig jó lenne. De ennyi idősen már nem. A férjem 43 éves. Annyiszor elképzelem, a későbbi, 10-15 évvel későbbi életünket, és félelem tölt el, hogy tudjuk-e majd őt (őket) megfelelően nevelni, megadni ezt-azt, lesz-e munkánk pld? (Ez ugye kardinális kérdés a mai világban). Úgyhogy mi maradunk egy-gyermekesek. A korunk és a félelmeink miatt is. Lehet a nővéredék is ilyen túl-aggódósak, mint mi vagyunk.
14/22 anonim válasza:
Ha 2 gyereket szeretnék, akkor szülnék. Viszont biztos bevállalnám a korom miatt a plusz vizsgálatokat!
16/22 anonim válasza:
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a szülés a nőknél már nagyon kitolodott.Az én időmbe még 20 évesek simán szültek,én is 21 éves voltam az elsőnél s 33 a negyediknél.
De a mai világba nagyon meggondolják még 40 évesen is.
Szerintem 39 évesen még simán belefér,de az már nálam a határ!
17/22 anonim válasza:
Nálam 35 a határ.
Nem vagyunk egyformák.
18/22 anonim válasza:
Bocsánat az off-ért, csak ez most engem nagyon kiakasztott. 45 év az öreg egy apának??? Soha nem gondoltam így. A 39 is fiatal még anyának. Miket írtok, hogy 35 a hatááár? Te jó ég, nézzetek körül a világban...nagyon furcsa...
19/22 anonim válasza:
Szerintem öreg egy újszülött mellé apának. Neked lehet, hogy nem, nekem igen. Engem nem érdekel, hogy Somló Tamás 53 évesen lett apa, én szeretném, ha nemcsak én, hanem a férjem is tudjon táncolni a gyerekem szalagavatóján. Na meg, hogy ne a nagyapjának nézzék...
20/22 anonim válasza:
Hát biológiailag tényleg 35 a határ,de ez már kitolódott,mint írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!