Akkor is elutaznál 8 napra, ha a gyereked éppen lázas és kötőhártya gyulladásos lenne?
Figyelt kérdés
Anyuka már leszervezte a gyerkőc (3 éves) felvigyázását, apuka meg nagymama. De ők is csak úgy tudják megoldani, hogy 1-2 nap itt, 1-2 ott, ráadásul apuka nem tud most szabit kivenni, így meg oviba nem viheti, a nagyi meg a város másik felében lakik. Jó ilyen beteg gyereket hurcolni, vagy egy idős néni elkaphatja a kötőhártya gyulladást tőle? Ilyen esetben is elutaznátok, vagy inkább otthon ápolnátok a gyereket?2012. jan. 20. 11:13
1/14 anonim válasza:
A kötőhártya gyulladás fertőző, hova is szeretnétek hurcolni a kis beteget?
A láz sem gyerekjáték, irány a doki!
Komolyan, nem is értem a kérdést!
3/14 anonim válasza:
Nem Gyerek az elsö nem az utazás!!!
4/14 anonim válasza:
De milyen utazás? Az apuka nélkül, munkából kifolyólag utazik?
5/14 A kérdező kommentje:
Anyuka, apuka külön élnek. Anyuka "nyaralni" menne.
2012. jan. 20. 14:04
6/14 anonim válasza:
Utazás ide-vagy oda az teljesen mindegy.Ne a gyereket tegyétek tönkre,pláne ha lázas ...és ha nagyobb gond lesz kihez fordultok?
Te betegen szívesen utazol???Csak úgy kérdezem/ne sértésnek vedd de a gyerekek is ugyanúgy "Működnek" mint a felnőttek!!!/
7/14 anonim válasza:
anyuka ne "nyaraljon" ha beteg a gyerek.Nem értem én ezeket a szülőket:(
8/14 anonim válasza:
Én nem mennék, nem is tudnám itthon hagyni a beteg gyerekemet, akinek én vagyok a biztonság, a megnyugvás. Nem nagyképűségből mondom ezt, de tényleg így van. Ha egészséges szívesen eljátszik bárkivel a családból, de ha beteg, csak én kellek neki. Nem lenne szívem itthon hagyni, szét aggódnám magam miatta, az nem lenne számomra kikapcsolódás. Pláne nem így, hogy hol itt van, hol ott a pici.
9/14 anonim válasza:
Akkor sem utaznék el, ha egészséges.
Tehát, nem.
10/14 anonim válasza:
Nem, nem mennék. Abszolút nem is mennék nyaralni a gyerekem nélkül.
DE: azért ne felejtsük el, kedves apukának ugyanolyan kötelessége szükség esetén a gyerek rendelkezésére állni. Mondjuk ha anya nem tud kivenni szabit, apa meg elutazik az éppen aktuális barátnőjével, az is gáz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!