Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akkor is elutaznál 8 napra,...

Akkor is elutaznál 8 napra, ha a gyereked éppen lázas és kötőhártya gyulladásos lenne?

Figyelt kérdés
Anyuka már leszervezte a gyerkőc (3 éves) felvigyázását, apuka meg nagymama. De ők is csak úgy tudják megoldani, hogy 1-2 nap itt, 1-2 ott, ráadásul apuka nem tud most szabit kivenni, így meg oviba nem viheti, a nagyi meg a város másik felében lakik. Jó ilyen beteg gyereket hurcolni, vagy egy idős néni elkaphatja a kötőhártya gyulladást tőle? Ilyen esetben is elutaznátok, vagy inkább otthon ápolnátok a gyereket?
2012. jan. 20. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És milyen nyaralás lenne, én végig érte izgulnék, nem is mennék, ilyenkor még jobban szükség van anyára, lelkileg is támogatni kell.
2012. jan. 22. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem. Én még a suliba(esti, kb 5 órát vesz igénybe) is úgy mentem el, hogy óránként telefonáltam, meg hogy ha nagyon nyűgös lett volna hívtak volna hogy jöjjek haza. De 8 napra semmiképp nem mennék el.

Végülis amúgy elment az anyuka?

2012. jan. 22. 22:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, elment, de egy emailt nem írt, hogy hogy van a gyereke (3 napja). Aki amúgy már jól van, mert gyorsan hatnak a gyógyszerek, de hát ő ezt sem tudhatja.
2012. jan. 23. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok anyukának. A gyerkőcnek meg gyors gyógyulást. Remélem anyukára szakad az eső folyamatosan.
2012. jan. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!