3-3,5 éves gyereked szeret gyúrmázni? Miket tud alkotni belőle?
Eddig az én lányom is sodort, meg csigává tekerte, tegnap meg ledöbbentem, és ha nem tudom hogy ketten ülünk az asztalnál és én hozzá se értem a művéhez, azt mondtam volna segítettek neki. Pedig nem. Megmutatom, ezeket csinálta.
Olyan büszke voltam/vagyok rá. Pedig lehet nem is nagy dolog, de ilyen szépeket még nem csinált. Egyébként hóemberek. :-)
Majdnem 3 éves a kislányom, imád gyurmázni. Minden nap előveszi, szépen egyedül is elvan vele.
Különösebben még nem formáz, ilyeneket alkot vele:
Sodor hosszabb szálakat, nyújt a sodrófával és ebből szaggatja ki a formákat, darabokat csipked (és majd "megfőzi"", gombócokat csinál.
3.5 éves, de már régóta gyurmázunk, olyan 1.5 évesen kapott először gyurmát a kezébe. Nem napi rendszerességgel.
Ő kígyót, csigát, labdát, hóembert, emberkét, perecet csinál itthon, plusz a formákat használja. Vág, nyom, hengerel, présel.
A tesója 2 éves, és ugyanitt tart, bár ő nagyon kreatív, ami a kézügyességet illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!