Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akit nem vettek vissza 2 év után?

Akit nem vettek vissza 2 év után?

Figyelt kérdés
Hogyan egyeztetek meg a munkáltatóval? Nem akarnak visszavenni csak 4 órában vagy közös megegyezéssel 2hónap "végkielégíéts", ami nagyon-nagyon kevés.

2012. jan. 26. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Miért nem mégy vissza 4 órában, kéred mellé a gyest, és keresel ezerrel melót?

Amúgy ha te teljes munkaidőben kívánsz visszamenni, akkor nem teheti meg, hogy csak 4 órában foglalkoztat.

Egyezkedj velük 6 órában, és akkor a gyessel nem lesz olyan vészesen kevés.

2012. jan. 26. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Én a helyedben kikérném egy munkajogász tanácsát mielőtt döntenék.(én legalábbis így tettem,igaz velem három év után szórakoztak)Úgy tudom kötelesek az eredeti munkakörödbe vagy azzal egyszintű munkakörbe visszavenni,nem érhet semmilyen hátrány téged.Amennyiben ilyet nem tud ajánlani akkor köteles állásidőt fizetni ami ugye a béred,de nem kell bejárnod dolgozni.Ha gondolod tudok ajánlani jogászt aki akár a neten is válaszol majd a kérdéseidre,felvilágosít mit lehet tenni jogilag.Szívén viseli a visszatérő kismamák helyzetét.
2012. jan. 26. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

A közös megegyezést szerintem semmi képen ne írd alá, mert azután már nincs az a jogász aki segíteni tudna.

Én is bepróbálkoznék a 6 órával. Nekem volt egy kolléganőm akit nem akartak visszavenni (passz, hogy miért, mert engem pl mukk nélkül visszavettek) de ő kiharcolta magának, hogy visszavegyék, majd elment (nagyon helyesen) máshová. Ne hagyd magad!!!!

2012. jan. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!