Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen bérrel vettek vissza...

Milyen bérrel vettek vissza GYED után?

Figyelt kérdés

Amivel előtte dolgoztál?

Én 4 éve vagyok itthon, és elvileg voltak béremelések, nem tudom, az ránk vonatkozik-e. Illetve emellett az a másik, hogy akit a helyemre felvettek, állítólag már sokkal kevesebbért. Most muszáj visszavenniük, de ha túl sokat kérek, akkor lejár a védettség, és tuti én kerülök lapátra, nem ő.

2012. jan. 8. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát... én csak 1 évet voltam távol, de engem az eredeti fizetésem + az emelés, amit a többiek kaptak addig.

Nálunk minden évben van emelés, általában 5% körüli.

Úgy tudom, hogy kötelesek az eredeti fizetéseddel visszavenni. Az emelést nem muszáj megadniuk. De lehet, hogy tévedek.

2012. jan. 8. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem 6 órás munkakörbe vettek vissza, ráadásul nem is a régi munkakörömbe, így jóval kevesebbet fogok kapni, mint amit 3 éve kerestem...

Tudom, pereskedhetnék, de megvan rá az okom, hogy miért nem teszem.

2012. jan. 8. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha általános béremelés volt a cégnél, akkor a te béredet is köteles rendezni a munkáltató.
2012. jan. 8. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Nov. 11 óta töltöm a szabijaimat (5 év alatt 73 nap gyűlt össze) és nagyon meglepődtem fizukor, ugyanis 60 ezerrel megemelték!

Persze, még így sem egy hűűűű de jó, de mivel ennyire nem számítottam, csak max. 10%-ra, így nagyon örülök neki :)

Mondjuk, a "kedves jóakarók" már tájékoztattak róla, hogy aki 200 nettó alatt keres, az egy senki. Jó érzés ezzel tisztában lenni...

2012. jan. 9. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem emelték amikor visszamentem, nem is kevéssel. Oda vettek vissza ahonnan elmentem abba a munkakörbe. Szerencsém volt.
2012. jan. 9. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Én egy nagy multinál dolgozom. Most beszéltem a főnökkel, azt mondta, hogy nem tud semmit, majd a HR megírja. Azt sem tudom milyen munkát fogok kapni. Pedig eddig arról volt szó, hogy a korábbi munkakörömbe vesznek vissza, de most már ott nincs is hely. Kész agyrém.
2012. jan. 10. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, melyik multinál dolgozol?
2012. jan. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!