Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 gyermekes vegyes párosos...

2 gyermekes vegyes párosos anyukák. Mennyit költötök havi szinten átlagban a két gyermek ruháira?

Figyelt kérdés

Kizárólag azokra lennék kíváncsi, aki MINDENT maga vesz a gyermeknek, nem a nagyi öltözteti és SEMMI ruhát nem kap ajándékba.

1 és 3 éves fiú-lány anyukák, nektek mennyi ez havonta? Hol vásároltok és milyen szempont alapján.

Köszönöm a válaszaitokat és kérlek ne pontozzátok le egymást, mert nagyon érdekel minden egyes válasz!

2012. jan. 26. 14:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát én nem vagyok annak a híve, hogy a gyerekeimnek ha felnőnek házat, telket adjak. Valamiért nekik is meg kell dolgozniuk, kell életcéljuknak lenniük.

Mi sem kaptunk senkitől lakást, magunk pénzéből tanultunk munka mellett.

Persze támogatni kell, segíteni, ha szükségük van rá, megadni a lehetőséget a tanulásra, de nehogy már én vegyek 2-3 lakást, telket nekik.

De köszönöm a ti véleményeteket is, ez is hasznos, nehogy azt higyjétek, hogy nem. Csak más a véleményünk.

Nekik mindegy miben vannak, nekem nem, mert eladom utána őket, így bevételre is szert teszek.

2012. jan. 27. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolóval értek egyet. Annó én is bele bolondultam a szép ruhákba, egyszerre volt 20 nadrágja, 50 kisruhája, 50 felsője, pulcsik kardigánok cipők sapkát kabátok.... Havi 20-30-40 ezret elköltöztek ruhára, és nem tudta kihasználni a gyerek, mert sok nem is volt rajta, és annyit vettem pl a nyári ruhatára már megvan, taval beszereztem!

De lassan rájöttem hogy nem használjuk ki őket, elég 10-14 felső, 5-6 nadrág, 10 ruha, azok tényleg szépek, és ki is használjuk, a pénzt meg inkább félre rakom és befizettem a babakötvénybe.

2012. febr. 2. 00:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Az én két gyerekemnek nincs sok ruhája.

Lányomnak

1 overáll

2 télikabát

2 sapka

3 nadrág

3 pulcsi

9 body

5 leggings

10 db vékony h.ujjú felső, mert nálunk hideg van.

3 pizsama

5 zokni

1 puhatalpú

sokszor kell vasalnom, mert pont nincs elég sok ruha

fiamnak is 10-10 poló, h.ujjú

2 kabát

1 overál

3 pizsama

2 csizma-mindig kettő szezononként

2 sapka

mégis ennyibe kerül a két gyerekre havi szinten.

szerintem mennyiségileg ez nem sok ruha.

2012. febr. 2. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Teszveszen szoktam vásárolni,

10db-os felső csomag 3500ft,

4-5db nadrág csomag 3000ft.

2*5db-os body csomag Tesco 5000ft.

Kínaiban 7 harisnya 3500ft,

1 csomag/ 4 pár zokni 1000ft.

2 overál kínaiban 7000ft.

1 pár csizma új 14,000 elefanten czizma

1 pár használt csizma 5000ft. nike bőr csizma

2 sapka sál kesztyű 3000ft teszvesz

3 pulcsi teszveszen 2500ft.

Ősszel ezeket vásároltam meg a gyereknek, durván 50,000ft volt, amit használtan vettem az is tényleg újszerű, senki sem mondaná meg hogy már valaki hordta.

Októberben vásároltam be, áprilisban váltok majd neki ruhatárat eggyel nagyobb méretre, és tavaszias darabokra. Szóval haviszintre leosztva, október, november, december, január, február, március, április, kb. 7000ft.

2012. febr. 2. 10:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Akkor nem is olyan vészes, mert nekem két gyerek van, egyre leosztva havi 12 e ft.

Bár én a tescóba 5csomagos bodyt 5 e ft-ért látok és felsők darabja is 1.000ft.

Sajnos ritkán tudok menni és nem mindig van akció.

2012. febr. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!