2 éves gyereket mennyire visel meg, ha az apa elköltözik?
Kedves Kérdező!!
Ha jól sejtem, Nálatok nem külföldi munkáról van szó... Sajnálom!! 5 éves voltam, amikor elváltak a szüleim, a költözésre emlékszem, abból az időszakból vannak az első emlékeim képekben. Őszintén?? Az én életemre nem volt semmijen kihatással, mert ha addig foglalkozott is velem Apukám utána már nem. Lett új feleség, később új család, én meg tiltva voltam Tőle, alig találkoztunk. Mióta nekem is van gyermekem sajnso az unokával sem jobb a helyzet, pedig már ismét egy városban lakunk. Édesanyám nevelt fel, sokszor nehéz körülmények között a két Öcsémmel együtt, de érzelmileg mindent megadott Nekünk a világon!!!!!! Sosem éreztem magam fél embernek, mert Apa nem élt Velünk. Ő sajnos ma is csak "idegen" számomra, de ez nema válás miatt alakult így, hanem az Ő hozzá állása miatt.
Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy lehet teljes élete a gyermekeidnek Veled is!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!