Bárányhimlős gyereket hogy visztek orvoshoz? Időpontra, vagy beültök a rendelőbe vagy kihívjátok?
Rendelésre ne üljetek be semmi képen. az én lányom így kapta el. Aztán amikor kiderült, hogy valszeg bárányhimlős felhívtam a dokit. Nálunk bemehet a fertőző beteg a rendelőbe, de nem a "sima" bejáraton, hanem egy hátsó személyzeti bejáraton. Hívd fel a dokit és kérdezd meg hogy legyen, kimegy vagy ha nem akkor hogyan viheted be. A bárányhimlő nagyon fertőző így szerintem neked se lenne jó érzés, ha egy egész várónyi kisgyereket kitennél a fertőzésveszélynek.
Jobbulást a kisgyerekednek!
Még nem voltak bárányhimlősek, de a mi doktornéninknél van külön bejárat és külön váró, wc, a fertőző betegek számára.
Mi már voltunk ott, de nem himlő miatt.
Én nem vittem. Felhívtam és kérdeztem, hogy mit, hogy csináljak. Annyira egyértelmű volt, hogy bárányhimlő, hogy nem láttam értelmét nyúzni a gyereket! Egyébként a doki is egyetértett velem.
Ha tuti, hogy himlő, hívd fel a dokit és ha látni akarja vidd, ha nem ragaszkodik hozzá, inkább maradjatok otthon.
Egyébként nálunk is van elkülönített bejárat fertőző betegeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!