2,5 évesen oviba vagy bölcsibe íratnád be inkább a gyermeked?
Kislányom szeptemberben kezdené a ovit/bölcsit, tehát nemsoká beiratkozás lesz.
A falunkban van ovi, ide be lehet jutni 2,5 évesen kiscsoportba (vagyis nem tudom a pontos nevét, de nem bölcsi, lehet van valami mini csoport), viszont helyben nincs bölcsi. El tudnánk hordani bölcsibe a szomszéd nagyvárosba, ahol mi dolgozunk, de egyikőnk sem 4ig. Szóval onnan a hazahordás néha kicsit macerás lenne ilyen benzinárak mellett.
Ez persze elméleti, hisz attól hogy jelentkezünk még fel is kell venniük, csak Ti jelentkeznétek-e bölcsibe, vagy menjen oviba?
Köszi
Én oviba, mini csoportba íratnám be, és akkor oda járna sokig, nem kellene bölcsiből átíratni később oviba.
Sőt így is teszek, persze az már más kérdés, hogy nálunk sehol sincs hely. :(
Plusz, ha nektek az a jó, hogy az ovi van helyben, akkor szerintem ez a logikusabb számotokra.
Szerintem érett lenne az ovira, de nem szeretném ha ilyen vegyes csoportba kerülne (nem tudom hogy megy pontosan), így ettől is függ a választásom. Igazatok van, az ovi logikusabb, remélem felveszik majd.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy majd a nyáron ráérek szobatisztává "nevelni" (bár azért próbálkozom, most 2 éves), és hogy van aki visz be pelust. Szóval gondolom ide azért nem muszáj a szobatisztaság.
Hátha lesz valami tájékoztató a leendő kicsiknek, majd akkor okosabb leszek.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!