Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig van a gyermeked...

Mennyi ideig van a gyermeked a bölcsibe, mikor viszed és mész érte?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Reggel 7:15 re viszi férjem a gyereket a bölcsibe.Én pedig 15:15 re megyek érte még most.De valószínűleg 1-2 hét múlva már ott fog maradni 17 óráig is.

Sajnos 1 hónap múlva már 2 műszakba fogok dolgozni,tehát mikor délutános leszek (14-22ig) akkor apa fog érte menni,de ő is 16:30 ig dolgozik,tehát leghamarabb 17 órára fog odaérni érte.

2011. aug. 24. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
lesz olyan,hogy fél héttől öt utánig ott lesz.én 12 órázok,éjszaka is dolgozok,az apja 07-17-ig dolgozik.ha nappalos leszek,sokáig ott lesz szegény
2011. aug. 24. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Reggel kb. fél 8-ra fogom vinni, és a nyitvatartásunktól függ, mikor tudok menni érte. Hétfőn 5-ig dolgozom, kedd-szerda-csütörtök 4-ig, pénteken meg 3-ig. De hála égnek kb. 10 percnyire lesz tőlem, szóval hamar ott tudok lenni érte.
2011. aug. 24. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A párom viszi reggel,f8 körül érnek be.Ált. én megyek érte f4 és 5 között,attól függ,hogy vidéken vagyok v. Budapesten.
2011. aug. 24. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
9-re fog járni és legkésőbb 5-kor eljön. de ha én délelőttös vagyok, már du. 3-4 körül el tudom majd hozni.
2011. aug. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!