Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig sírt a bölcsibe gyermeked?

Meddig sírt a bölcsibe gyermeked?

Figyelt kérdés
1 hetet jártunk, kedd óta itthon vagyunk, mert beteg lett. Csütörtökig szinte semmi baj nem volt, pénteken már nagyon sokat sírt, de boldogan ment be, elválásnál nem sírt. Hétfőn amikor vittem, boldogan bement, de az egyik kislány éppen sírt, erre ő is rákezdett. Iszonyat volt hallgatni, hogy anya-anya és üvölt a gyerekem, és kapaszkodik belém. /Munkahelyig sírtam./ Lehet, hogy a betegség bújkált már benne pénteken és hétfőn azért sírt sokat. Hétfőn már megyünk, nem tudom mi lesz. Remélem nem fog sírni.
2011. febr. 25. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet nem az én válaszomra vagy kíváncsi,mert az enyém nagyon könnyen vette a bölcsit. Az első két hétben egyáltalán nem sírt,pár hét után esett le neki,hogy ide mostmár mindig jönni kell,akkor volt,hogy nem akart bemenni és sírt egy kicsit,de nem volt vészes. Lehet hogy nem érezte jól magát a kicsid,mert már bújkált benne a betegség és azért sírt. Mindenesetre készítsd fel magad lelkileg,hogy ha sírni fog ne lássa rajtad,hogy megvisel, nyugtasd meg,hogy majd mész érte, addig játszon szépen a gyerekekkel. Nálunk bevált,hogy viszünk reggel valami játékot és akkor büszkén megy be,hogy mutassa a többieknek.
2011. febr. 25. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen nem volt. Amikor már én nem mentem be vele, akkor egy hétig nyafogott kicsit elválásnál (nem sírás, könnyek sem voltak), de ahogy a dadusnéni felvette és vitte be, és meglátta a sok játékot, már mosolygott is, én meg már el is voltam felejtve :)

Egy hét után már csak egy puszit adott, aztán szalad is be a csoportszobába.

2011. febr. 26. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Két hétig jártunk, az utolsó napon már csak olyan kamusírás volt, aminek nagyon örültem. Aztán megbetegedett, egy hétig otthon volt. Ma ment újra, már amikor bekanyarodtunk a bölcsihez akkor elkezdett hüppögni, bent már potyogtak a könnyei, de nincs mit tenni, holnaptól dolgozom... Majd telefonálok is nemsokára, hogy megnyugodott-e.

Én azért ezt nem élem meg akkora traumaként, mert most reggel az egyik kisfiú is keservesen sírt, pedig már egy éve jár bölcsibe. Gyakran ez csak álmosság, nyűgösség, bal lábbal ébredés.

2011. febr. 28. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam a beszkotatás alatt úgy 1 hétig sirt keservesen. utána 1 hétig még sirdogált 1 percet miután elmentem. Én azt mondom, ez a szülőnek talán nehezebb mint a gyereknek. Nekünk is meg kell szokni, hyog már nincs velünk, el kell engednünk, hagynunk kell hogy kicsit leszakad ezáltal. Ha rajtad érzi a bizonytalanságot, sokkkal tovább fog tartani az az időszak mig tényleg sirás nélkül ott tudod hagyni. Utána mit mondtak? Meddig sirt? Mert sok kis "terrorista" csak addig üvölt, mig hallod, utána boldogan játszik. Ne cska az általad hallottak alapján itéld meg, hanem a gondozónők elmondása alapján is. Nehéz, nagyon nehéz.... De tényleg lehetett ez amiatt is, hoyg bújkált benne valami.... Ja, és nem akarlak elkeseriteni, de most jön csak a betegség-dömping.... Mi volt hogy egy hónapban csak 5 napot voltunk... Mostanra már jobban veszi a dolgot, de sajnos ez ilyen, ha bekerülnek a közössgbe...
2011. febr. 28. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi egy hete járunk bölcsibe, most kezdtük a beszoktatást! 2 éves a fiam. Egy hetet voltunk, abban párszor hagytam ott 1-2 órára az alatt nem sírt. Aztán jött egy hét betegség, talán a héten már tudunk menni újból. Kíváncsi vagyok az egész délelőttös magára hagyást hogy viseli majd! Eddig egész jól vette az akadályokat. A gondozónő mesélte hogy van egy kislány, aki két héten keresztül minden reggel a hányásig sírta magát az anyja után. Én meg csak néztem, mert olyan jókedvű, aranyos, kiegyensúlyozott volt az a leányzó, hogy nem is gondoltam volna! Mondta a gondozónő, hogy csak az anyukájának megy a műsor, ha elmegy, utána minden gond nélkül eljátszik a többiekkel!

Tudják hogy kell kifacsarni a szívünket.... :)

Lehet hogy tényleg csak a betegség miatt volt érzékenyebb a gyermeked! Nem érezte teljesen jól magát így veled akart maradni!

2011. febr. 28. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:

7.37-es vagyok: most értünk haza a bölcsiből. Miután otthagytam még 5 percig sírt, utána átváltott mosolygósba, és nagyon jól érezte magát egész nap, meg is dícsérték. :-))

holnap már sokkal nyugodtabban hagyom ott akkor is, ha sírás lesz.

2011. febr. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!