Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyurmát vegyek? Kisfiam...

Milyen gyurmát vegyek? Kisfiam 2 éves, most ismerkedne vele, milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
play doh..nekünk az van, nem a legolcsóbb, viszont, tartós, és ha véletlen eszik is belőle, nem lesz baja tőle.ha rendesen van tárolva, mindíg vissza van zárva a tetje, akkor sokáig jól gyúrható. nekünk a mikulás hozta, a fiam 20 hónapos, és nincs olyan nap, hogy 2-3* ne lenne elővéve, és még mingíd ugyanoylan mint amikor megvettük.
2012. jan. 22. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sógyúrdát készítettem nekik. Mert könnyű szőnyegből kiszedni,olcsó, nem mérgező, és ha kész a mű, reggelre kiszárad és ki lehet festeni vízfestékkel. 40dkg liszt,40dkg durva só,kis víz. Ami mkimarad tálkába tedd hűtőbe 2hétig bírja,,pici vízzel átgyúrod. Készítsetek garázst,házikót. Kifesti és jó játék ha nmegszáradt. Kezét töröld néha, ne dörzsölje szemébe a sót.
2012. jan. 22. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Play Doh. Én sokfélét kipróbáltam, de ez a legjobb, bár nem a legolcsóbb. A többi gyurma, elég száraz volt, és "morzsázott" is. Hamar keményedtek. A play doh -nak még az illata is jó és puha marad sokáig. Bár ezt sem szabad azért kinthagyni a levegőn sokáig ha már nem játszik vele a baba.
2012. jan. 22. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
*sógyúrmát
2012. jan. 22. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerkedés képpen esetleg főzheted is neki a gyurmát,mi szoktunk főzni és nagyon szeretik (2,5 és 5 évesek a gyerekek). BElinkelem a kérdést ahova már leírtam,hogyan lehet főzni ha esetleg kiprbóbálnád.Ott aze első válasz az enyém.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. jan. 22. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt, nagyon jó!

[link]

2012. jan. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!