Ovisjeleket honnan érdemes beszerezni? Teszveszről, vagy ovisjel.hu?
Én innen rendeltem. Nekik csak felvarrható van, nekem nem kellett más. Nagyon gyorsan meglett és jó minőségű, tartós, szép.
Szia!
www.jelbolt.hu
Van öntapadós is és rávasalható is, szépek, tartósak és csak 6,50 ft darabja.
Sziasztok!
A bevarrható (szatén) és rávasalható csomagot mely a Teszveszen vásárolt a fenti beíró az ovisjel.hu terméke. Tudom - én vagyok a tulaj :-) A TeszVeszen joannadingle1 néven vagyok fent, a Vaterán csak joanna. Ott drágább a termékek a jutalékok stb.miatt. Érdemes így a www.ovisjel.hu oldalon inkább vásárolni. Ott úgy is sokkal nagyobb a választék és jóval olcsóbb. 4 éve foglalkozunk óvodai jelekkel, minden alapanyag sokáig tesztelünk mielőtt piacra bocsátunk. Az idén egy csomó új 'cég' felbukkant, ahol első nézésre olcsóbb lehet, de nálunk a minőségben és tapasztalatban bízhatsz. Mondjuk az ovisjel.hu oldalon is van 20db mini jel 100.-ért (ha az árakról akarunk beszélni), de azok is minőségi alapanyagból készülnek. Közel 2000 jel van nálunk, de ha nincs meg a gyermeke jele (az idén hosszabítót kérték) akkor annak a rajzolása ingyen vállalunk. Remélem így segítettem és ha van még kérdésed vagy itt vagy az ovisjel.hu-n állok rendelkezésedre!
Üdv. mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!