Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogyan oldanátok meg a...

Ti hogyan oldanátok meg a munkahely kontra ovi kérdést?

Figyelt kérdés

Elég nagy fejtörést okoz nekem ez a visszatérés a munkába, illetve az oviba való felvétel kérdése.

Zuglóiak vagyunk, túltelítettek az ovik, sok a gyerkőc a környéken. Gyermekem márciusban lesz 3, vissza kell mennem dolgozni, de a gyereket nem veszik fel oviba, bölcsibe, mert évközben vagyunk és tele vannak. Segítségünk nincsen, a párom estig melózik. Nagyi külföldön él, nincs abszolút rokoni segítségünk.

A munkahelyem 8 órában látna viszont, ahhoz viszont nekem reggelente 5-kor kéne kelnem mindig, hogy korábban tudjak kezdeni bent, hogy a fiamért időben odaérjek az oviba. És az sem kizárt, hogy túlórázni is kell bent, ami számomra technikai lehetetlenség. Hacsaknem szombaton, azt meg már kínzásnak tartanám. S fizetés nélküli szabi nélkül nem tudom megoldani a március-szeptember közti időszakot, míg nem veszik fel oviba. Ez meg a munkahelyemnek nem tetszik annyira.

2012. jan. 21. 11:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Van még egy kis bibi: nem szobatiszta még, és nem beszél idegen számára teljesen érthetően. Persze ezek még tavaszig változhatnak.
2012. jan. 23. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!