Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 eves kisfiam hajnali 4 ota...

2 eves kisfiam hajnali 4 ota 15-20 percenkent hanyik, mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Se aludni nem tud szegeny. 15-20 percenkent oklendezik, sarga hig (bocsi) valamit hanyik. Hivtam a surgossegi ugyeletet reggel 5 ora korul de azt mondtak ha nincs laza, nincs rossz kedve akkor nem jonnek ki. Vigyem be en megis? Teljesen kesz vagyok. Felek, hogy kiszarad. Jatszik, jokedvu, tv-t nez semmi baja csak 15 percenkent hanyik. :(
2012. jan. 20. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Remélem minden OK!
2012. jan. 20. 12:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok es nagyon szepen koszonjuk, hogy aggodtatok ertunk. Kisfiamnak ugynevezett "gasteroentritis" fertozese van. Ez egyfajta hanyasos-hasmeneses virus ami a rotavirusnak az egyik formaja (ugylatszik ebbol is tobbfajta van). Azt mondtak, hogy a szervezet kepes maga legyozni a virust kb. 12 ora kell hozza, hogy a hanyas megszunjon. Van akinel egyre ritkul es van akinel hirtelen marad abba. De az elejen jellemzo a 15-20 percenkent valo hanyas. Kisfiam mar 40 perce alszik ugyhogy remelem nem lesz mar gond. De sajnos hasmenes fogja kovetni kinel 1, kinel 2 napot tart vagy akkar 3-at is szoval valtozo mert az immunrendszer erossegetol fugg. Fiam bolcsis es tobb mint valoszinu ott szedte ossze. Ugyhogy meg lesz egy hasmenesunk amivel meg kell majd kuzdeni. Szilard etelet nem szabad ma meg adni neki mert szilard eteltol ismet hanyhat de folyadekot legfokebb vizet lehet adni neki pici kortyonkent de nemrogton a hanyas utan. Lefekves elott kapott par kortyot es azota kopp-kopp nincs gond. Hogyan fogja kibirni szilard kaja nelkul meg nem tudom mert kesobb biztosan ehes lesz szegenykem. :( Kaptunk 6 kisuveg hidratalo folyadekot ami hanyas esetere vagy hasmenesre van kitalalva es bennevan minden asvanyi anyag amit potolni kell. Ezt is innia kell szepen kortyonkent na meg a vizet. Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat.
2012. jan. 20. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
jol vana akkor kitartást s jobbulást a picurnak
2012. jan. 20. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is ilyenje volt, de nekem nem részletezték, mitől van, azt hittem, én adtam neki vmi rossz kaját (a gasztro miatt gondoltam). Nekünk ajánlották a Normafloret. Néhány nap és helyrejön, akkor meg majd annyit akar enni, hogy győzd étellel. Fő a fokozatosság a visszatérés az ételekhez!
2012. jan. 21. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!