2 eves kisfiam hajnali 4 ota 15-20 percenkent hanyik, mit
adjak neki?
Figyelt kérdés
Se aludni nem tud szegeny. 15-20 percenkent oklendezik, sarga hig (bocsi) valamit hanyik. Hivtam a surgossegi ugyeletet reggel 5 ora korul de azt mondtak ha nincs laza, nincs rossz kedve akkor nem jonnek ki. Vigyem be en megis? Teljesen kesz vagyok. Felek, hogy kiszarad. Jatszik, jokedvu, tv-t nez semmi baja csak 15 percenkent hanyik. :(
Mit adjál neki? folyadékot.Kicsit(!!!)lehűtve és kis kortyonként! Én azért bevinném a dokihoz egy B6 injekcióért!A sárga talán epe lehet.
2012. jan. 20. 09:46
2/14 anonim válasza:
Bizony vigyed gyorsan dokihoz. Nekem itthon mindig van Cerucal nevű gyógyszerem,doki írja fel, azt máris adom neki,ha hány valamelyik gyerekem. Meg folyadékot kis kortyokban. Tegyél a teájába pici sót,nem érződik ki,de pótolja a sóveszteséget.
2012. jan. 20. 09:49
3/14 anonim válasza:
Ez már nem játék!
Vidd most azonnal a gyerekorvoshoz! HA nem tudtok elindulni akkor hívd fel hogy jöjjön ki hozzátok rögtön!
A sárga az már lehet epe, de lehet letapadt slejm is. Bár azért nem hányna 15 percenként.
Ha 15 percenként hányik akkor nem marad benne meg semmilyen folyadék, tápanyag, tehát elképzelhelhető hogy kiszárad. Kell neki egy injekció.
2012. jan. 20. 09:52
4/14 anonim válasza:
Nekünk egyszer volt ilyen, és épp azzal "rontottuk el", hogy inni adtunk neki. A hányás után minimum fél óráig nem szabad inni adni neki, és után lehet kezdeni kiskanállal!! adni a vizet. Ha poharat adsz a kezébe, akkor felhajt óhatatlanul egy nagyobb adagot egyszerre, mert kívánja. Amúgy B6 vitaminnal lehet csillapítani a hányást, ha van otthon ampullás, az a legjobb.
Viszont mivel már nem éjszaka van, vidd el orvoshoz szerintem is! VAgy legalább hívd fel a gyerekorvosotokat és majd ő megmondja, mi a teendő!
Jobbulást!
2012. jan. 20. 09:58
5/14 anonim válasza:
Azonnal orvos!!Ez nem is kérdés!Én 2 és fél évesen majdnem kiszáradtam.2 hétig kórházban voltam infúzión!Ez nem játék!Amit kihány az valószínűleg epe, az meg már nem jelent jót!!!
2012. jan. 20. 10:02
6/14 A kérdező kommentje:
Mar indulunk is. Van kocsim nem gond. Koszonom szepen mindenkienk,majd jelentkezem kesobb.
2012. jan. 20. 10:05
7/14 anonim válasza:
ok figyeljük remelem nem lesz gond!
2012. jan. 20. 10:13
8/14 anonim válasza:
mi volt a dokinál? remelem nem korházba vagytok!
2012. jan. 20. 11:26
9/14 anonim válasza:
Minden rendben van a picivel?
2012. jan. 20. 11:41
10/14 anonim válasza:
Mi újság?Az én kisfiamnál mikor hányt,mondta az orvos, hogy picit adjak.Deadalonetta kúp (nem tudom,hogy kell jól leírni).írj ha tudsz vmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!