Óvodai kérdés! Ti mit tennétek a helyemben?
Történet a következő:Kisfiammal 1,5hete kezdtük az óvodát 3napig vele voltam szépen ment is minden,aztán ugye ott hagytam és nagyon sír!Az óvónők folyamatosan minden nap szapulják a gyermekemet hogy mit nem tud milyen "buta" jelentem 1,5után ezt vonta le,csak sír nem akar csinálni semmi de vigasztalja nem ösztökéli semmi,leülteti és hagyja magában ott!!De ma teljesen padlóra küldtek azzal fogadott köszönés nélkül:-egész nap vonyított a fia már komolyan mondom azon voltam felmondok mint hogy hallgassam,idegbajt kapok tőle,zsong a fejem!!!!Ezt így bele az arcomba a többi anyuka füle hallatára!!Köpni nyelni nem tudtam a meglepődöttségtől!!ti mit szólatok volna??mennyek a vezetőnőhöz??több csoporttára anyukájával beszéltem és mindenki elégedetlen velük!!
Nagyon tanácstalan vagyok!!
Megengedhetetlen és felháborító, hogy így beszélt veled ez az óvónő! Én is tudom milyen nehéz tud lenni egy óvodai beszoktatás, sok nyűgös gyerek, meg minden, de amit mondott neked, az nagyon gáz! Sok gyereket szoktattam már be, de a beszoktatás csak úgy megy, ha az ember foglalkozik, beszélget,játszik a gyerekkel, igyekszik elterelni a figyelmét arról, hogy anya hiányzik. Lehet, hogy ez a nő nem tett semmit, oszt csodálkozik,hogy sír a gyerek. A szavaiból valahogy nekem nem az jön le, hogy szereti a gyerekeket, és a munkáját. Pedig ez alap, ugye. Ha úgy érezném, hogy ez nincs meg, én nem hagynám ott vele szívesen a gyerekemet... :(
Mindenképp beszélnék erről vele is, és a vezetővel is.
Ha nincs érdemi változás, ovit váltanék.
egy óvónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!