Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak berepedezik a...

Kisfiamnak berepedezik a körme és elvékonyodik ilyen rétegekben jön neki le. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
sok zöldséget és gyümölcsöt eszik,még vitamint is kap.
2012. jan. 17. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:

A 3 és fél éves lányomnak is ilyen már kb 1 éve. Néha jobb, néha rosszabb. Többször is mondtam, mutattam a gyerekorvosnak. A-vitamin kúrát javasolt. Több hónapon át kellett pár cseppet szednie, de nem jött rendbe. Most azt mondta, akkor vigyem el bőrgyógyászhoz. Jövő hétre kaptunk időpontot.

Ha addig nem találsz ki valami tuti megoldást, majd megírom, mit mondott az orvos.

2012. jan. 17. 11:15
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm.Az a vitaminra én is gondoltam,de ezt cseppek vagy tabletta formájéban csináltátok?Igen majd légyszíves írd meg mit mondott a bőrgyógyász!Köszönöm.
2012. jan. 17. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Most jutott eszembe, hogy ígértem, megírom, mit mondott a bőrgyógyász.

Nos egyszerűen arról van szó szerinte, hogy a körömágy nagyon rá van tapadva a körmére. Ahogy nő a köröm, felsérti, feltépi a köröm legfelső rétegét a tapadás. Ez viszont csak akkor kezd el igazál látszani, mire eljut a köröm az ujja végére. Tehát ettől válik fel a felső rétege.

Kaptunk rá gyógyszertárban készített bőrpuhító krémet a körömágyra. Plusz egy kézkrémet (Sanatopic) és egy szappant. Sajnos utálja a lányom a kenegetést, így nem tudom mikor lesz hatása.

2012. febr. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!