Így elvékonyodik a hajam?
Sziasztok! Hetente kétszer, háromszor hordom kiengedve a hajam, háromszor összekötve és a többi alkalommal feltűzve. Ha haza jövök akkor azonnal kiengedem, mert nem szeretem ha össze van kötve. Így elvékonyodhat a hajam ott ahol össze szoktam kötni vagy csak akkor ha minden nap lófarokban van?
17/L
Ha jó fajta hajgumit használsz, akkor nem lesz baja a hajadnak. Jók azok, amik nagyon puhák, sokszor kicsit bolyhosak, nincs rajtuk semmi kiálló rész vagy összeillesztés.
Egyébként ha ki van engedve könnyebben károsodhat, mert sokkal jobban dörzsölődik a hátadhoz. A lófarok sem sokkal jobb, a fonat egy kicsit kíméletesebb, de a konty a legjobb. Nem feltétlen a szigorúan hátrafésült, öregasszonyosra kell gondolni, egy laza, kócosabb konty is jó. A legjobb kontytűt használni hozzá, vagy műanyag csipesz csatokat. Amiket mostanában sokat látni, ezek a hajgumival össze-visszacsavart "gumók" egyáltalán nem tesznek jót a hajnak.
Szia!
Én mint fodrász azt tudom neked tanácsolni, hogy a lehető legtöbbször engedd ki a hajad!
De tudom, a hosszú haj sokszor "idegesítő" lehet mikor ide-oda lóg. Jól teszed, ha hazaérsz és kibontod!
Ügyelj arra, hogy szorosan ne fogd össze, mert ahogy húzza a hajadat, fejbőrödet a szoros kötés, gyengülhet a hagyma. Ez hajhulláshoz vezet!
Arra is figyelj, hogy ne mindig ugyanazon ponton fogd össze, mert ott kophat a haj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!