Mitől lehet h berepedezik a szám széle? 20 hetes vagyok. Azt olvastam, h vas vagy B vitamin hiány, kezdjem el szedni?
Sziasztok, azt elfelejtettem odaírni, h szedem a magzatvédőt én is az elejétől, csak két naponta, most naponta fogom. Csak egy megérzés, de nekem az mindig bejön: nem hiszem, h ez bőrgyógyászati probléma, mert utoljára gyerekkoromban volt ilyen és vitaminoktól elmúlt. Már akkor is azt mondta az orvos, h vitaminhiány, csak nem emlékszem, h milyen. Egyébként nem biztos, h ez a 100, meg 200% jó, mert gondolj bele, egy csomó más szerves anyaggal is viszel be vitamint, én pl egész nyáron minden nap megeszem 1 kg gyümölcsöt, mert nagyon szeretem és falun lakunk és van egy csomó. A túl sok A vitamin pl magzatkárosító. Emiatt, és amiatt, h az orvos meg a védőnő semmit nem mondott, h szedjek, vagy ne szedjek, emiatt szedtem csak két naponta, most fogom csak naponta szedni, mert féltem, h nehogy túl sok legyen. És ennek ellenére a babával semmi gond, normálisan fejlődik!
Folyadék terhesség előtt is megvolt 2 l egy nap, ez a 66 kg-omhoz ideális, mert kb harmadát kell meginnod a súlyodnak literben. Terhesség alatt is megvan a több, mint két liter és abból 1,5 mindig sima víz.
Köszi a válaszokat, szerintem is a terhességgel van összefüggésben, én annyit teszek, h naponta fogom mostantól szedni a magzatvédőt, de külön nem akarok szedni semmit.
Köszi
Pontosítanálak, mivel vegyész vagyok, a gyümölcs szerves és ami szerves, az felszívódik, a vitamin tabletta,tehát valószínű, hogy mesterségesen előállított vitamin, emiatt szervetlen, tehát nem szívódik fel, csak részben. Ha figyelmesebben elolvasod amit írtam kiderül, h nem a vitamintablettától félek, hanem a sok gyümölcs miatt, h ne legyen túl sok a vitamin, de köszi mindenkinek. (Egyébként eltűnt a berepedezés, most h naponta szedem, úgyhogy lehet mégiscsak vassal, vagy b vitaminnal van összefüggésben).
Ez nem kioktatás, köszi mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!