Ha áprilisban kezdi a gyerek az ovit, az nem okozhat gondot?
Bár tapasztalatom nincs, mert mi szeptemberben kezdtük, de az biztos, hogy nagyon tudnak alkalmazkodni a gyerekek. Észre sem fogod venni, és már be is illeszkedett, pláne, ha szereti a gyerekeket. Van egy, az anyukák körében elterjedt mondás, mégpedig az, hogy az óvodai beszoktatás nem a gyermeknek szükséges, hanem az anyukának. :) És ez nagy igazság.
Szerintem nyugodtam próbáld meg áprilisban, legfeljebb nem sikerül, de szerintem pillanatok alatt beszokik, és te is el tudsz menni dolgozni.
Sok sikert!
Mivel ebben a korban még nem annyira együtt játszanak, hanem egymás mellett szerintem nem gond az, hogy összeszokott társaságba kerül-e. Viszont valóban csatlakozom az előttem szólóhoz, felveszik egyáltalán?
Mi tavaly úgy jártunk, hogy áprilisban töltötte a 3-at. Felvették. Ment 1 hetet, aztán 1 hetet volt otthon, mivel beteg lett. Utána mondta az óvónő, hogy már ne vigyem, mert május van, készülnek anyák napjára, ő most nem tud foglalkozni egy beszokós kisgyerekkel.
Igaz, én otthon vagyok a kistesóval. Aztán mondta az óvodavezető, hogyha nagyon akarom, akkor azért vihetem, de én inkább úgy döntöttem, hogy akkor maradjon a gyerek. Nem akartam, hogy esetleg ezért bánjon vele rosszul az óvónő. Ha te dolgozni jársz, akkor tarts ki mellette. Viszont mindenképpen kezd előbb a beszoktatást, hogy áprilisban már rendesen tudjon járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!