Kedves Anyukák! Ti még szoktatok olvasni a gyermeknek esti mesét, vagy rábízzátok ezt a tv-re esetleg ez teljes mértékben elmarad?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 20:05
11/24 anonim válasza:
3.5 éves,és minden este olvasok neki.Most éppen Anna,Peti,Gergő a "követelése".
12/24 anonim válasza:
Mi este olvasunk mesét.Kivéve,ha szófogadatlan,akkor kimarad!Ezzel még kicsit tudom fogni.
13/24 anonim válasza:
Én vettem erre könyvet, 365 jó éjszakát mese a címe, dátumra pontosan, van kitalálva
14/24 anonim válasza:
Minden este van mese vagy könyvből vagy úgy hogy egy mesét felváltva meselunk a fiammal. Mesenzes tvben hétvégén délelőttönként van mikor mondjuk főzök Disney meséket nézhet de ezeket mi is szeretjük szóval van hogy együtt nézzük akar szaszadszorra is:)
15/24 anonim válasza:
Nálunk nincs olyan,hogy esti mese mert egész nap mesélnem kell.Még a szobánkban alszik és ott van tv,igy nincs igazi alvos mese.De egy nap legalább 2 órát biztos,hogy olvasok neki.Nagyon nagyon szereti a meséket most pl csak az Anna Peti Gergőt hajlandó hallgatni.2,5 éves kisfiú.
16/24 anonim válasza:
Nekünk kb. 3 éves koráig nem hagyta, hogy alvás előtt meséljünk. Sem könyvből, sem fejből nem akarta. Addig mindig a napi történéseket beszéltük át, s rátértünk a holnapra. Az olvasás megmaradt napközbenre. Egy ideje választ magának könyvet, és azt olvassuk, így végre van "rendes" esti mese.
17/24 anonim válasza:
Kisfiamnak kb. 17,5 hónapos korától minden este mesélek - addig nem értékelte este, már a tejcsi közben bealudt mindig. Viszont azóta nincs este mese nélkül. Egy ideig csak leporellókból meséltem, imádta az állatos versikéket, aztán később kapott Anna, Peti, Gergő könyvet, és most az az egyik sláger, a másik sláger pedig a Bogyó és Babóca. (27 hónapos)
18/24 anonim válasza:
Ebéd után is és este is mesélünk. A fiam (2 éves) választja ki azt a 3-4 mesét, amit hallani szeretne. Már folytatja a szöveget, ha nem olvasok elég gyorsan, tudja mi következik a sztoriban (kopp-kopp, nem! stb.) Mindig felfedez valami újat a képen, amit eddig nem vett észre, és boldogan mutatja.
19/24 anonim válasza:
Mindig van mese,vagy diázás este.És én annyira fanatikusan meg vagyok győződve arról,hogy kell a mese,hogy szinte egész nap mesélek,így a 2,5 éves kisfiam is könyv bolond pici kora óta.
20/24 anonim válasza:
meselek, de fejbol. nem olvasok. tok sotetben fogjuk egzmas kezet, es meseek..tobbyire 2-3 rovidet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!