Hogy alszik el 3 éves gyermeked? Egyedül? Mennyi idő alatt alszik el?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 18:05
11/12 anonim válasza:
altatom. 1,5 éves korától egyedül aludt el.Utána jött a bölcsi 2 évesen, azóta megint altatnom kell. Olvasok neki 1 mesét, utána ülök mellette amíg el nem alszik. Azért próbálkozok, de még nem akar egyedül aludni. 10-30 perc alatt alszik el.
12/12 anonim válasza:
Szia.Lassan 4 eves a kislanyom.Het elott picivel furcsi(az elejen en is imatkoztam hogy ki-be de besokalltam a fel oras furcsitol, azora kozoltem ha nem jon ki harmadszori keres utan kirangatom azota viszonylag egyszeruen tul vagyunk ezen) majd etetem a ficit addig o esti meset nez.Majd aputol elkoszonunk azaz rovid futkoraszas rohogcseles es puszi apunak.Meseolvasas kb ket Anna es Peti.Ivas, kivalsztja kivel azaz melyik allatkaval alszik.Lampaoltas( konnektoan eg ejjeli feny)puszi picinek,nagynak.A nagy melle leulok mig elalszik kb 5-10 perc.Ekkoe kb este 8ora.Ekkor kijovok.Ajto resnyire nyitva marad.En ragaszkodok kb 8 orai alvashoz.Este 8-tol kb 11-ig van az hogy nyugi van ez az ido csak az enyem es a ferjeme.EZ KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!