Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Épp 3 éves gyermeked szobatisz...

Épp 3 éves gyermeked szobatiszta? Ha igen, bilit használ vagy a wc-re elmegy egyedül?

Figyelt kérdés
Boldog Karácsonyt Nektek4
2011. dec. 24. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

5-én volt 3 éves. Fél éve teljesen szobatiszta, éjjel is. WC-n végzi a dolgát, de itthon nem egyedül. Az oviban egyedül megy pisilni, kakilni ott is kell díszkíséret:)

Boldog Karácsonyt Neked is!

2011. dec. 24. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Fiam januárban lesz három, június óta szobatiszta már Wc -re jár néha egyedül megy, néha szól hogy menjünk vele.
2011. dec. 24. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

7-én volt 3 éves.

Nappalra már fél éve szobatiszta, éjszakára 2 hónapja. Nem szokott bepisilni. Vécére jár, nem szereti se a szűkítőt, se a bilit.

Kakihoz kéri a pelust, valahogy erről kéne leszoktatni, de egyelőre nem megy. Szól, ha kakilnia kell, hogy húzzak rá egy pelust. Beletojik, aztán leveszem, vissza a bugyit. Próbálta már a vécébe/bilibe a kakit, de akkor nem sikerült neki soha :( ráadom a pelust, akkor egyből jön a termés.

2011. dec. 24. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy mint az első válaszolóé, az enyém is 5-én múlt 3 éves. Ő már 23 hónapos korától szobatiszta éjjelre is. Itthon használja a bilit is, wc-t is. A bilit egyedül, a wc-hez kell a segítség, mert a szűkítőt ugyan felteszi egyedül, de nem tud fölmászni. A kakihoz kötelező módon wc-re ül, mert sokszor elmagyaráztam neki, hogy nem kellemes dolog minden büdi kaki után kimosogatni a bilit. Ha befejezte szól, popsitörlés már felnőtté. Az oviban csak wc van, ezért ott azt használja hasonlóan díszkísérettel.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2011. dec. 24. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Január 16-án lesz 3 éves a kisfiam. November eleje óta szobatiszta, szinte rögtön ágy tiszta is lett. Bilibe pisil, kakil egyedül. Csak a popótörléshez kellek. A bölcsiben is bilit használ.

Boldog Karácsonyt!

2011. dec. 24. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2 eves korara nappalra szobatiszta lett,ejjelre 2.5 eves mult. Elejen biliztunk,par honapig,majd mikor nappalra szobatiszta lett,szukitot hasznaltunk,egyedul felmaszott lepcson a wc-re es o maga intezte.Csak nagydolognal hagyta,hogy segitsunk kitorolni a popot. Most 3.5 eves aboszolut egyedul intezi a dolgat,meg az ajtot is becsukja,es mar csak wc-be.
2011. dec. 25. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom november végén lett 3 éves.

2 éves kora óta szobatiszta,nappal a wc-t használja,egyedül,csak lehúzni kell utána,mert nem éri fel.

Éjjel a bili van az ágya mellé rakva,hogy ne kelljen kijönnie,de ilyenkor is elintézi egyedül.

2011. dec. 25. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Persze nagydolog után még kell segítség nálunk is.
2011. dec. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!