Épp 3 éves gyermeked szobatiszta? Ha igen, bilit használ vagy a wc-re elmegy egyedül?
5-én volt 3 éves. Fél éve teljesen szobatiszta, éjjel is. WC-n végzi a dolgát, de itthon nem egyedül. Az oviban egyedül megy pisilni, kakilni ott is kell díszkíséret:)
Boldog Karácsonyt Neked is!
7-én volt 3 éves.
Nappalra már fél éve szobatiszta, éjszakára 2 hónapja. Nem szokott bepisilni. Vécére jár, nem szereti se a szűkítőt, se a bilit.
Kakihoz kéri a pelust, valahogy erről kéne leszoktatni, de egyelőre nem megy. Szól, ha kakilnia kell, hogy húzzak rá egy pelust. Beletojik, aztán leveszem, vissza a bugyit. Próbálta már a vécébe/bilibe a kakit, de akkor nem sikerült neki soha :( ráadom a pelust, akkor egyből jön a termés.
Ugyanúgy mint az első válaszolóé, az enyém is 5-én múlt 3 éves. Ő már 23 hónapos korától szobatiszta éjjelre is. Itthon használja a bilit is, wc-t is. A bilit egyedül, a wc-hez kell a segítség, mert a szűkítőt ugyan felteszi egyedül, de nem tud fölmászni. A kakihoz kötelező módon wc-re ül, mert sokszor elmagyaráztam neki, hogy nem kellemes dolog minden büdi kaki után kimosogatni a bilit. Ha befejezte szól, popsitörlés már felnőtté. Az oviban csak wc van, ezért ott azt használja hasonlóan díszkísérettel.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Január 16-án lesz 3 éves a kisfiam. November eleje óta szobatiszta, szinte rögtön ágy tiszta is lett. Bilibe pisil, kakil egyedül. Csak a popótörléshez kellek. A bölcsiben is bilit használ.
Boldog Karácsonyt!
Szia!
Az én lányom november végén lett 3 éves.
2 éves kora óta szobatiszta,nappal a wc-t használja,egyedül,csak lehúzni kell utána,mert nem éri fel.
Éjjel a bili van az ágya mellé rakva,hogy ne kelljen kijönnie,de ilyenkor is elintézi egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!