20 hónapos gyermeked egyedül eszik már olyan ételt amit kanállal kell enni?
Figyelt kérdés
A fiam pár kanállal megeszik az ételből, utána csak játszik vele, és onnantól én etetem.Nem sok türelme van az evéshez, olyan jövő-menő.Csak kíváncsi vagyok nem vagyunk e elkésve.És mekkora a pici, hány kiló, hány centi?2011. ápr. 28. 14:00
1/6 anonim válasza:
holnap lesz 20 hónapos a fiam.kb 2 hónapja kanalazunk,villázunk.a villával szépen bánik,de a kanállal még nem tud meríteni.beledugja az ételbe a kanalat és ugyanugy ki is húzza.nem merít,igy ált megszoktam fogni a kezét és együtt merítünk.nem engedi hogy etessem,igy a 2. kanál felesleges.12 kg körül van és 90-92 cm.nem tudom pontosan,mert 2 hónapja voltunk méreckedni,és ordítás volt a részéről igy nem eröltetem a havi tanácsadásokat neki.
és a te fiad mekkora?
2/6 anonim válasza:
Szia!Lánykám is 20 hós.Ugyanaz mint nálatoka szitu.A kanálért egyáltalán nem rajong,inkább mindent villára szúr.2 napja az van,hogy villával eszi a joghurtot,és a tejfölt.Ma a tökfőzelékbe mártogatta a halrudat,természetesen villával.Én kanalaztam hozzá a főzeléket.Szerintem én elrontottam nála azt,hogy mivel ő nem volt hajlandó enni,mert egyáltalán nem érdekelte,én mindig megetettem.De mostanában bekeményítek,és nem etetem,csak így meg nagyon keveset enne.mindig elmondom neki,hogy az oviba sem fog segíteni senki,erre ő csak vigyorog:((Egyébként magas,vékony csajszi:90 cm,és 12 kg.
3/6 A kérdező kommentje:
Szép magas törpék:-)A fiam is 12 kg körül van, és legutóbb, szintén két hónapja 83 centi volt.Ja, és ő sem szeret méreckedni, ezért sem erőltetem, de majd ki akarom vinni nemsoká.
2011. ápr. 28. 14:25
4/6 anonim válasza:
Másfél éves korától egyedül evett.
Nála az evés szent dolog, ül(t)az etetőszékben és eszik, nem is ahgyta, hogy segítsek
20 hónaposan 13 kg, és 86 ceti volt, lány
5/6 anonim válasza:
20 hónapos a lányom,úgy eszik egyedül,hogy a fele mellémegy,igaz sokáig én etettem és nemrég kezdtem csak ráhagyni a dolgot.Inni szépen tud pohárból már régóta.94 cm és 13 kg volt 2 hete.
6/6 anonim válasza:
A kisfiam kb 13-hónapos kora óta önállóan eszik kanállal kisebb nagyobb sikerrel,de a mai napig mellé megy a fele,jó mélyen belemeríti a kanalat.Ha segíteni akarok neki elkezdi a hisztit és inkább nemeszik.Próbáltam már úgyis hogy az én kezembe is van egy kanál és mutatom neki de akkor mindíg eldobja a másikat és elveszi ami nálam van.Ez egy ördögi kör:( A legtöbb azért a szájába megy,de a folyékonyabb dolgokkal még vannak gondok! 87cm, 12,5 kg körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!