Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a lányomnak (22hónapos)...

Ha a lányomnak (22hónapos) kint van az összes foga, attól lehet hogy mégis a foga miatt nyűgös?

Figyelt kérdés
Nem eszik rendesen,éjjel sokat felkel. Nem beteg.

2012. jan. 12. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Ha az összes foga teljes magasságában kinőtt már, akkor nem fájhat, esetleg akkor, ha még csak a teteje van kint és még növöget. Bár az ínyt akkor sem piszkálja már szerintem.
2012. jan. 12. 13:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet a baja??? Hetek óta nem eszik rendesen,éjjel 2óránként felkel,van hogy felsír! Nem látom hogy beteg lenne,láza nincs. De napközben is tiszta hiszti.
2012. jan. 12. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
A szelek nem bánthatják? Az én lányomnak is már kijött minden foga, utána egy darabig aludt is rendesen, mostanában viszont újra többször fölkel éjjel. Volt hogy bementem hozzá éjjel és összekuporogva feküdt, a lábait felhúzta. Reggel kérdeztem tőle, hogy miért sírt az éjjel, és azt mondta hogy fájt a puki. Napközben is sokszor nyűgös, aztán amikor kijön a puki egyből megkönnyebbül.
2012. jan. 12. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!