Mibe öltöztetitek a gyerkőcöt a játszótéren?
Figyelt kérdés
Néha szinte zavarban vagyok: mint egy divatbemutató. Csak én féltem a kicsi jobb ruháit? Én mindig valami kevésbé jót adok rá, ami persze tiszta, nem szakadt, de nem sajnálom annyira, ha maradandó károdosodást szenved:) Vagy csak az én fiam ilyen kis "vandál", hogy koszol, piszkol, mászik bele mindenbe?2009. máj. 25. 11:25
11/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha már most az a kérdés, hogy mi a menő, meg mi nem, akkor elég bajban leszünk kb. 10 év múlva. Neccharisnya egy óvodáson?! Nem veszi észre a kedves anyuka, hogy ez az általános iskolás kiscsajokon is röhej? Ez olyan, mintha tangát adna rá, vagy melltartót:)
Persze nekünk is van csinosabb, márkásabb (no nem NIKE, mert kb. 2 hónapig használunk egy méretet), csak azokat nem hagyom a játszótéren nyúzni. Mindenkinek jó koszolást!:) És felszabadult játékot!
2009. máj. 26. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!