Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mibe öltöztetitek a gyerkőcöt...

Mibe öltöztetitek a gyerkőcöt a játszótéren?

Figyelt kérdés
Néha szinte zavarban vagyok: mint egy divatbemutató. Csak én féltem a kicsi jobb ruháit? Én mindig valami kevésbé jót adok rá, ami persze tiszta, nem szakadt, de nem sajnálom annyira, ha maradandó károdosodást szenved:) Vagy csak az én fiam ilyen kis "vandál", hogy koszol, piszkol, mászik bele mindenbe?
2009. máj. 25. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
jól csinálod,ne törődj másokkal,nem a ruha teszi az embert és a gyereket sem! ;)
2009. máj. 25. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is fölösleges a legszebb, legdivatosabb ruhában vinni a gyereket a játszótérre, mert aztán meg jön az , hogy "Vigyázz ám a ruhádra! Össze ne koszold! vagy Jaj! Teljesen tönkretetted!" Ilyen ruhában a gyerek sem tud és sokszor nem is mer rendesen játszani, nehogy valami bajt okozzon és az anyuka megszidja. Adj inkább olyan ruhát, amit nem féltesz és a gyerek is nyúzhatja!
2009. máj. 25. 11:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is annak a híve vagyok, hogy olyan ruhába, amiben nyugodtan, önfeledten játszhat! A jobb ruhákat tanácsadásra, rokonlátogatásra, kirándulásra, orvoshoz használom, de hétköznap, játszótéren én a gyerekeimre mindig egyszerűbb, strapálhatóbb ruhákat adtam. Nem érdekel, hogy némelyik baba tényleg olyan, mintha egy divatlapból lépett volna ki, ott szerintem nem az a fontos!
2009. máj. 25. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is pont így vagyok, ahogyan előttem is leírták. Én a játszira olyan ruhát adok rá, amint nem féltek semmitől. Nyugodtan összekoszolhatja,mert nem számít. A jobb ruhákat én is akkor adom rá, ha elmegyünk valamerre. De otthonra és a játszin, itthoni ruhában van a kislányom.
2009. máj. 25. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én így úgy gondolom,hogy adj rá nyúzható ruhát.Emlékszem engem ötször kellett egy nap átöltöztetni mert olyan szinten összemocskoltam magamm.Sütöttem homokpogit,jó sáros homokat dagasztottam,betemettük magunkat,ezt persze minden ruhacsere után XD

Szóval vidd le nyugodtan olyan ruciban amit nem sajnálsz:D

2009. máj. 25. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Én igenis jó ruhát adok a fiamra, az ócskábbak alvósak.

Egy "divatos" póló meg egy farmer, esetleg ha eleg van véknyabb nadrág. Bevágom a mosógépbe és semmi baja:)

2009. máj. 25. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyat adok rá amit nyúzhat,mert szerintem játszótérre nem való farmer meg csilli-villi szoknya.Teljesen felesleges mindenféle divatos ruha,nem is értem,hogy miért adják rá a gyerekre amikor teljesen összekoszolja magát!
2009. máj. 25. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
13.44 vagyok.A kisebb gond az ha összekoszolja magát,a nagyobb ha szép ruhával fűben mászkál,te meg rohangálsz oda,hogy ezt nem szabad.A farmer meg kényelmetlen nekik,hiába sztreccs de nem tud úgy mozogni benne.Én nem sajnálnám a szép ruhákat,de azért jobban érzem magam én is és ő is ha másban van és nem eljárós cuccban:)
2009. máj. 25. 14:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nagyjából egy véleményen vagyunk:) Kislány fehér harisnyában a homokozóban, Nike melegítős kisfiú a mászókán... Tényleg csinosak, aranyosak. Mellettük játszik a kisfiam, ül a homok közepén, ás, szórja ezerrel, mint egy kis építőmunkás. Én hagyom (csak arra vigyázok, hogy ne egye meg:). Tényleg nem tudom, hogy mivel lehet teljesen kismosni a betört füvet. Ja meg azt a homokot, ami nálunk van: benne a folt a gyerek ruhájában. Volt már olyan is egyszer, hogy megjegyzést tett egy anyuka a hátam mögött. Pedig mondom, nem szakadt, koszos a gyerek. Lehet másfelé megyünk játszótérre ezután:)
2009. máj. 25. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokszor a szülők teljesen belenevelik a gyerekekbe, hogy beképzelt kis majmok legyenek. Én is kényelmes, nyúzható ruhába öltöztetem a lányomat, mert én , magam is jobban érzem magam ilyenben a játszótéren. A játszótér mellett van egy magánóvoda csupa kis "majom" gyerekkel. Múltkor az volt a csúcs mikor az óvónéni kihozta őket, egy kislány Hello Kittis fehér pólóban, bridzsesz nadrág, fehér neccharisnya /!/ és lakkcipő. Komolyan mondom majd elhánytam magam! A barátnőmet pedig kioktatta a gyerekének egy ovistársa, hogy "nem ilyen ruhába kell öltöztetni a Vikit, hanem Hello Kittisbe, mert az a menő!" Na még jó, hogy nem nekem mondta!
2009. máj. 25. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!