Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Erőltessem vagy ne?

Erőltessem vagy ne?

Figyelt kérdés
5 éves kisfiamat jégkori oktatásra hordom. Még 1x voltunk, de neki nem tetszik. Az elmondása szerint azért mert sokszor elesik. Tudom, hogy ha megtanul rendesen, akkor biztos élvezné. Így van ez a biciklivel is. A kétkerekű biciklizést nem szereti, mert még nem megy neki. Ha fent van a pótkerék le sem lehet szállítani róla, annyira szereti. Erőltessem a korizást annak ellenére, hogy ő nem akarja? Néhány alkalom után, ha belejön biztos imádná, de addig is olyan nehéz rávenni.
2012. jan. 10. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Állapodjatok meg egy számban, mondjuk 10* elmegy, és utána beszéltek róla újra.

De addig adjon bele mindent, ne hisztizzen, h jaj nem megy.

Meg kell tanulnia, h gyakorlni kell, h nem szabad az elején otthagyni, csak mert elsőre nem volt sikerélménye.

2012. jan. 10. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:

unokaöcsémtöl megkérdeztem egyszer milyen a foci edzés mivel szülei azt mondtak hogy imádja és tényleg jó benne.

Erre közölte hogy utálja mert sokat kell futni. Azóta is focizik és imádja.

De szerintem 10 alkalom sok. Egyszerüen menjetek le normál korizásra, és ha ott sme szereti akkor ne eröltesd. Ha nrmál korizást szereti akkor vidd el 2-3 alkalommal még, de többször felesleges.

2012. jan. 10. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kb 5 alkalmat kötnék ki hogy addig menjen. Addigra valószínű bele is jön, és szeretni fogja. 1 alkalom után biztos nem venném ki.
2012. jan. 10. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Menjetek együtt, húzz te is korit. Én biztos együtt járnék vele, és ha pár alkalom után sem tetszene, akkor nem erőltetném.
2012. jan. 10. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!