Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem fogok tudni aludni se....

Nem fogok tudni aludni se. Holnap megy előszőr oviba. Nagyon izgulok! így volt veletek is?

Figyelt kérdés
reggel apa viszi, én meg mad megyek érte.itt kell jó kedvűen elköszönnöm tőle?nem sírhatok, de megbolondulok!
2012. jan. 8. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, aki szerint a sírás a kötődés jele. Nem magamtól találtam ki, Ranschburgnál olvastam, elég pontosan emlékszem rá, így írta: egy hároméves kisgyerek a beszoktatás időszakában szinte kötelező, hogy tiltakozzék az elválás ellen (másképp óhatatlanul felmerül a gyanú, hogy nem volt veszítenivalója).

Nem akartam senkit sem megbántani, a kérdezőbe akartam lelket önteni. Minden gyerek más, minden helyzet más, nagy általánosságok nincsenek (ha vannak is, nem igazak). Minden anya pontosan tudja, kötődik-e hozzá a gyereke, aki ezen egyáltalán elgondolkozik, az nyilván van olyan értelmi-érzelmi színvonalon, hogy képes legyen biztosítani a gyerek hozzá való kötődését. Ha mégis megbántottam volna valakit, elnézést kérek. Éppen nem ez volt a szándékom.

2012. jan. 9. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!