Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pállik ki a gyerek...

Miért pállik ki a gyerek szája, főleg a sarkokban?

Figyelt kérdés

Nincs szájpenésze. Már volt, ez nem az. 3 éves elmult, nem cumizik. Igaz sokszor nyitott szájjal alszik, akkor reggelre teljesen kirepedezik és a szája sarka picit alvadt véres is, annyira kiszárad.

Rózsamézzel kenegetem szinte egyfolytában 3 hete, azóta ilyen. Már volt igy kipállva a szája egyik sarka, de elmult 1 hét után. Most meg csak picit mulik el, de egyáltalán - nem. Lehet valami gomba?

2012. jan. 7. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet gomba is, valamilyen betegség előjele. Iszik eleget? Próbáld meg elalvás előtt, vagy ha már alszik bekenni szőlőrúzzsal (de ne Labello meg társai, hanem rendes gyógyszertári), hátha segít. Ami még segíthet, és én erre esküszöm, a sebre Aloe First-et kenj.
2012. jan. 7. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem eleget iszik.

Kenegetem neki babakrémmel, nem nyalja le :)

Gondoltam kiprobálok valamilyen herpesz kezelésére használaos krémet, de nem szabad 3 évesnél használni.

Kiprobálom a szőlőzsirt. Köszönöm.

2012. jan. 8. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a canesten segitett, terhesseg alatt volt mindig, ez nem herpesz, gomba, bakterium vagy vitaminhiany okozhatja
2012. jan. 10. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Vashiány
2012. jan. 10. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy van, vashiány. Nekem egész gyerekkoromban volt, sőt néha még felnőttként is, az összes létező pirulát kipróbálta rajtam a doki, de csak az Eisenblut szirup segített.
2012. jan. 10. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Vashiány, legyengült immunrendszer jele is lehet.

Babakrémet ne kenj a szájára, ha nem nyalja le (amikor látod), akkor sem. Gyógyszertári szőlőzsír, annak is a sima, nem a kamillás változata. Rózsamézet felejtsd el, főleg, ha azóta nem is akar javulni.

És ha nem javul, én megmutatnám orvosnak...

2012. jan. 10. 15:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek. Tuti hogy le van gyengulve az immunrendszere.
2012. jan. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!