Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 19 hónapos. Jó evő...

Kislányom 19 hónapos. Jó evő gyerek. Szinte mindíg tudna enni. Miért csak a kis pocija nagy? Máshol sehol nincs rajta felesleg. Aggódom a hasa miatt.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Minden gyerek pocakja nagy, az idősebbekéhez viszonyítva.

Ha majd sokat mozog,akkor kisebb lesz.

2012. jan. 6. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebben a korban meg normalis a nagy pocak.
2012. jan. 6. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én 20 hónapos lányom is nagy pocijú. Kicsit én is aggódom főleg mert ő is olyan hogy szinte bármikor tudna enni...

Mondjuk a férjem mindig azt mondja hogy csak azért látjuk olyan daginak a pocakját mert mellette van egy 4.5 éves magas vékony kisfiunk (115 cm 15 kiló), és neki SEMMI pocija (rossz evő is amúgy) szóval hogy ez az életkor amúgy is olyan kis pocós :)

Majd aggódok rajta 3-4 éves korában:)

2012. jan. 6. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam pocakja is nagy, de a végtagjai kis vékonykák. A háta és a dereka is. Ráadásul nem is eszik sokat. 21 hónapos, édes kis hörcsögpofája is van neki, úgyhogy az idősebb emberek előszeretettel mondogatják rá, hogy milyen kövér gyerek. :S
2012. jan. 6. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 20 hós, de neki soha sem volt pocija. Van 3 unokanővére, nekik ilyen korban jókora pocakjuk volt. A babákra jellemző. A 3 unokanővér se volt nagyevő, de az enyémmel evés-ügyben komoly bajok vannak. Szinte ott tartunk, mint más babák 4-6 hós korban. Tej, tápszer, pár kiskanálnyi leves, vagy főzelék a napi adagja. Ennek ellenére 90cm és 14,5 kg. Örülj, hogy eszik a lányod! Én nem az alkata miatt aggódom, hanem, hogy jut-e elég energia az egészséges fejlődéshez? A poci 4-5 éves korban eltűnik.
2012. jan. 7. 01:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nemsokára arányos lesz a teste.
2012. jan. 7. 07:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Minden evő, falun lakunk így a kis kolbászt, szalonna katonát sem veti meg,de a gyümi joghurt, műzli sem áll távol tőle szerencsére.Nagyon sokat mozog ezért is csodálkoztam a poci miatt. Akkor remélem később arányos lesz a teste.
2012. jan. 7. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:

enyém is ilyen, mint egy kis pók a pálcika tagokkal és a nagy hassal. Tokája is van. Szerintem vékony és magas lesz, rám hasonlít :)

Reggel is nagy a hasa? Az én gyerekemé reggelre leapad.

2012. jan. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!