Normális, ha 2 évesem pelusba kakilás után mindig meg akarja nézni a kakiját?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 11:48
1/5 TKI Ibolya válasza:
Igen.neki ez nem a "gusztustalan kaki" hanem belőle egy darab az ő része és kíváncsi rá.
2/5 anonim válasza:
Bár nem szobatiszta, de néha elég jól megy a bilizés. Egyik délután belekakilt a bilibe, idézem: "Picike, kaki, szeretem" :D (majd' megzabáltam, olyan édes volt, ahogy ezt mondta) Úgy látszik, nekik ez egy érdekes dolog...majd megszokják :)
3/5 anonim válasza:
Enyém is megnézi. Nincs ebben semmi. Én is megnézem, nem azért mert ez a perverzióm, hanem mert sok látszik egy kakin, hogy milyen a gyerek egészségi állapota. Bár a gyerekem nyilván nem azért nézi meg, mint én, hanem csak úgy kíváncsiból.
4/5 anonim válasza:
Enyém is meg szokta nézni. Még éjjelre pelusos, ha oda megy reggel, akkor abban, ha a bilibe megy, akkor abban is megnézi. Ők még olyan kis őszinték és korlátozások nélküli a viselkedésük. Kíváncsi. Teljesen természetes.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam.olyan édesen tudja szemlélni.
2012. jan. 5. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!