Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normális vagy orvoshoz...

Az normális vagy orvoshoz menjek, hogy ha másfél éves fiamat pelusba kakilás után fürdetnem kell?

Figyelt kérdés
Nem hasmenős hígságú, de elég pépes krémes.
2009. szept. 9. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell rögtön fürdetni, vetkőztesd le az alsó részén, csap alá, kis lötyike és mehet vissza. Egyébként a baba-törlőkendő is jól bírja a strapát ilyenkor, csak ugye sok kell belőle...

2009. szept. 9. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, 17 hónapos kisfiam én is fürdetem kaka után. Most is Rá várok , de Neki esze ágában sincs jönni ...:)
2009. szept. 9. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
1. vagyok! Nem nagyon olvasod a válaszokat , mert már hanyatt estél volna a székkel! Persze hogy fürcsiztesd meg 1 kicsit, úgy olvastam, hogy fél éves !:)bocs:)
2009. szept. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!