Hogy lehetnek a vénasszonyok ilyen paraszt bunkók?! Valakivel történt már hasonló?
Kedves lepontozó!
Áruld el kérlek, hogy miért véded annyira a bunkón viselkedő öregeket? Talán már te is élemedett korú vagy és nehezen viseled, hogy bizony ebben a korosztályban már nagyon sok elviselhetetlen ember van? ( elnézést a tegezésért, de itt ez a szokás)
Én írtam a buszos történetet, és fenntartom ma is, hogy akikkel akkor együtt utaztam, azokba öregségükre nulla tolerancia, segítőkészség, megértés szorult, csak és kizárólag a megkeseredett gorombaság!!!!
És vélem, hogy az előttem leírt történetek főszereplői szintén ebbe a csoportba tartoznak.
Sok idős embert ismerek, nem mondom mindenkire ugyanezt, csak aki valóban így is viselkedik.
Gyerünk, lehet ismét lepontozni!!!!
Nekem szerencsére pozitív tapasztalataim vannak az idősebb emberekkel is. Kedvesek a kisfiammal, kicsit beszélgetnek.
Persze itt is van ilyen is, meg olyan is gondolom, eddig mi a javát kaptuk ki :)
Ugyanúgy, mint ahogy van bunkó és kedves anyuka is a játszótéren, pedig aztán ők még egyáltalán nem korosak, illetve neveletlen és jólnevelt tini is.
Lehet, nem kéne általánosítani és így beszélni az öregekről.
Nekem a szüleim elég idősek már, a légynek sem tudnának ártani, de bizony el tudom képzelni, hogy máshogy reagálnak le dolgokat, mert vagy nem fogják olyan gyorsan a szitut, vagy nem hallják rendesen, vagy félreértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!