Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehetnek a vénasszonyok...

Hogy lehetnek a vénasszonyok ilyen paraszt bunkók?! Valakivel történt már hasonló?

Figyelt kérdés
A 2,5 éves kisfiammal boltban voltunk,már a pénztártól mentünk ki a forgóajtó mellett,és egy vénasszony meg befelé ben ,úgy kivágta a forgóajtót,pont neki a kisfiam fejének,és ment tovább,mintha semmi nem történt volna! Annyit se mondott,hogy bocsánat! Pedig még a biztonsági ör is oda jött,hogy lett-e valami baja,mert ő is hallotta a koppanást! Még jó,hogy a sapka rajta volt,valamennyit tompithatott az ütésen. Úgy felháborit az ilyen,de a banya meg elvárja,hogy a fiatalabb a seggét is kinyalja,ő meg bunkó!
2012. jan. 2. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Kedves lepontozó!

Áruld el kérlek, hogy miért véded annyira a bunkón viselkedő öregeket? Talán már te is élemedett korú vagy és nehezen viseled, hogy bizony ebben a korosztályban már nagyon sok elviselhetetlen ember van? ( elnézést a tegezésért, de itt ez a szokás)

Én írtam a buszos történetet, és fenntartom ma is, hogy akikkel akkor együtt utaztam, azokba öregségükre nulla tolerancia, segítőkészség, megértés szorult, csak és kizárólag a megkeseredett gorombaság!!!!

És vélem, hogy az előttem leírt történetek főszereplői szintén ebbe a csoportba tartoznak.

Sok idős embert ismerek, nem mondom mindenkire ugyanezt, csak aki valóban így is viselkedik.

Gyerünk, lehet ismét lepontozni!!!!

2012. jan. 2. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Unokahúgomat vittem McDonaldsba, még sosem volt ilyen helyen. (vidéken laknak, nincs a közelben, de látta a reklámokat, és kérte, hogy ha nálunk nyaral, akkor menjünk el) Megettük a szendvicseket, és úgy döntöttünk, hogy mivel meleg van, belefér egy-egy fagyi is. Én elmentem a pulthoz, unokahúgom pedig kicsit körülnézett, mert tetszett neki a hely. A bőröndje ott volt az asztal alatt, én kb 3 méterre a bőröndtől, teljes mértékben ráláttam, úgy voltam vele, hogy ha bárki kiszemeli magának a helyünket, majd szólok. Erre a takarítónő, (vén banya) önállósította magát, és elkezdett ordítani a kislánnyal, hogy táskát nem szabad az asztalnál hagyni, és mit képzel magáról, sétálni kint kell, nem az étteremben. Nekem se kellett több, kiosztottam a nőt, hogy milyen jogon ordibál egy idegen gyerekkel, foglalkozzon a dolgával, mert azért fizetik, és nem azért, hogy fölöslegesen jártassa a száját. Erre velem is elkezdett kiabálni, hogy miért nem tudom megnevelni a gyereket, mert igazán tudhatná, hogy hogy kell egy ilyen helyen viselkedni. Mondtam, hogy nem tudja, mert nem járt még ilyen helyen, és szeretett volna körbenézni, hogy majd mesélhessen otthon. Itt csak rosszabb lett, mert hazugnak nevezett a nő, hogy ilyet kitalálok, mikor a mai világban MINDEN gyerek mekiben nő fel, és nem hiszi, hogy soha nem volt még ilyen helyen...mindenesetre azóta a nem láttam ott dolgozni...
2012. jan. 2. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet a ritka kivételnek, mert bizony szerintem teljesen tipikus vénasszonyos történet. Ilyenek. A többség biztos :( baromira nem foglalkoznak a másikkal, csak mennek mint az állat, előrefurakodnak, orvosnál simán bemennek előttem, amikor egyszer 9 hós terhesen meg egyszer már a babával buszoztam, tele volt öreglánnyal, még véletlenül sem állt volna fel egyik sem, hogy segítsen. Sajnálom, nem bírom őket, pont azért mert sok hasonló sztorim volt velük.
2012. jan. 2. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Nekem szerencsére pozitív tapasztalataim vannak az idősebb emberekkel is. Kedvesek a kisfiammal, kicsit beszélgetnek.

Persze itt is van ilyen is, meg olyan is gondolom, eddig mi a javát kaptuk ki :)

Ugyanúgy, mint ahogy van bunkó és kedves anyuka is a játszótéren, pedig aztán ők még egyáltalán nem korosak, illetve neveletlen és jólnevelt tini is.

Lehet, nem kéne általánosítani és így beszélni az öregekről.

Nekem a szüleim elég idősek már, a légynek sem tudnának ártani, de bizony el tudom képzelni, hogy máshogy reagálnak le dolgokat, mert vagy nem fogják olyan gyorsan a szitut, vagy nem hallják rendesen, vagy félreértik.

2012. jan. 2. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Én a 2,5 éves kisfiammal mentem be a Dm-be futóbicajjal.Nem szokott száguldozni vele a boltban,csak szépen mellettem sétál rajta,ezért is engedem meg neki,hogy jöjjön a boltban is.Valahogy megcsúszott és kicsúszott alóla a bicaj,ő meg elesett és beütötte a fejét.Ott álltam mellette,felkaptam,megvigasztaltam,erre odajön a takarítónő,hogy megérdemelte a gyerek,mert miért nem hagyom kint a bicajt.Természetesen a gyerekkel voltam elfoglalva,de amikor megnyugodott,megkerestem a nénit!Konkrétan zengett tőlem a bolt!
2012. jan. 3. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam hisztizett, hogy vegyem fel és vigyem. Én mondtam neki, hogy nem fogok cipelni egy 3,5 éves gyereket. Erre leült az utca közepén és még jobban ordított. Jött egy öregasszony, és elkezdte mondani, hogy ugyan már miért nem cipelem ezt a gyereket. Mondtam neki, hogy inkább a saját dolgával foglalkozzon, de ha az éppen nincs neki, akkor nyugodtan elcipelheti a gyerekemet a kocsinkig. Nagyon gyorsan elsietett.
2012. jan. 3. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
Én úgy látom, hogy a lepontozás inkább azokat érinti, akik valamilyen szinten védelembe vették az időseket.
2012. jan. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!