Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel tegyem változatosabbá...

Mivel tegyem változatosabbá 1,5 éves fiam étrendjét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy megunta azokat az ételeket, amiket eddig készítettem neki, és szívesen fogadott. Híetek óta azt tapasztalom, hogy nagy hévvel nekiindul az evésnek, mondja is, hogy kér, éhes, de néhány kanál után feladja. Egy-egy új ételt, pl. most a rántott husit szívesen vesz. Adnátok néhány tanácsot, kinek mi vált be, mit szeretett?
2012. jan. 1. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Az unokaöcsém tésztát tésztával enne. Milánói makaróni, pörköltszaftos tészta, tarthonya, túrós tészta (úgy értem, pörköltszafttal!), paradicsomos tészta, házi pizza, sajtos-tejfölös tészta (már kicsit nagyobb, nem tudom, másfél évesen kaphat-e sajtos-tejfölöst).

Daragaluskás húsleves.

2012. jan. 1. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából ő már mindent ehet jó részt, amit ti is, ezért nem tudok konkrét dolgokat írni. Apró magvas gyümölcsöket, héjas ételeket pucold, tisztítsd meg gondosan, a többi mehet neki, amit esztek. Max. kisebb falatokat teszel elé, kevesebb fűszert használsz főzés közben. Nálunk is a tészták mennek főleg, ezért sokszor bele kell csempésznek a zöldségeket. pl.: spenótos palacsintát sütök vagy tejszínes brokkoli mártást a tésztához. De a paradicsomszósz és a paradicsomleves is nagy sláger nálunk természetesen betűtésztával! :)
2012. jan. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!