Mivel tudnám a csincsillám étrendjét változatosabbá tenni?
Vettem neki csincsilla tápot, néha szedek neki füvet (nagyon szereti, két pofira tömi), szokott kapni szárított csipkebogyót, és néha diót, almát. De szeretném, ha nem csak ebből állna az étrendje, habár egy fórumon azt olvastam, hogy elég neki a csincsillatáp.
Mit lehet még neki adni, amivel a kedvében járhatok? Nagyon szeretem őt, a család kedvence, sajnos most pusztult el a párja három hete(már folyamatban van egy másik beszerzése), szeretném, ha jól érezné magát nálunk, és érezné, hogy nagyon szeretjük. Persze ki szoktuk engedni, sokat van szabadon, odajön hozzánk, simogatjuk, de szeretném ételekkel is elkényeztetni. :)
OFF.
Ezt olvastam, ahogy végigfutott a szemem a kérdésen:
Hogyan tudnám a csincsillám erejét változtatni....
ON
Ne térj el a hagyományos étrendjétől. A reklámokkal ellentétben az állatok nem igénylik a változatosságot pl a macskának nem kell füstölt lazacos, meg csirkemájas, meg marhahúsos kajákból menüt összeállítani. Ha odajön a csillusz ad neki kézből, amit szokott nasizni és kész.
"Z"
Köszönöm a válaszokat!
Széna természetesen van neki, azt én felejtettem el írni.
A füvet tiszta helyről szedem, az udvarunkról, még meg is szoktam neki mosni.
A bulátát meg az ilyesmiket még nem próbáltam, de köszönöm nektek a tanácsokat, utána fogok nézni. :) Mindenkinek ment a zöld kezecske. :)
Első vagyok.
A csincsillát amúgy luxuspatkánynak is hívom:)
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!