Mivel tehetném változatosabbá a törpehörim étrendjét?
Reszelve? :) Van neki foga :)
Különben nagyon változatos ígyis, amit kap. Esetleg sajttal bővítheted, azt szeretik. :) Az enyém azt kapja amit én eszek, egyszer alma, egyszer répa, néha csak neki saláta. Plusz magok.
Hu :D
Nagyon türelmes lehetsz :) Az enyém nem engedheti meg magának hogy válogatós legyen, örüljön hogy felkarikázom neki a répát ;)
Zöldségből én még paradicsomot, paprikát is szoktam adni neki:).
A sajtot már írták előttem, lehet fehérjeforrásként adni sajt helyett egy borsónyi tejfölt, esetleg túrót (ezt az enyéim sose ették meg, dehát különböző a hörcsögízlés is:), de a sajtot, tejfölt imádta minden hörim), én ezt heti 1-2 alkalommal szoktam adni.
Sózatlan mogyoró, tökmag, amiért még bolondulnak, de azt is csak módjával, mert eléggé hízlal.
heti egyszer lehet adni neki keményre főtt tojást, háztartási kekszet, diót, sajtot.
Ezeket nagyon szeretik a hörcsögök!
Paradicsom, paprika, mandarin, dinnye, szőlő, szilva, barack, körte
Ezeket is adhatod neki!
Én még szoktam a hörcsögeimnek adni rántott husit is csirke mellből fűszer nélkül és úgy, hogy az olajat jól leitatom róla. Imádják! Szoktam még füstlit és sajtlit is adni.
Főtt tésztát, főtt rizst, főtt párolt borsót, kukoricát is nagyon szeretik!
Meg lehet venni különböző csemegéket is nekik netről rendelni vagy pedig díszállatkereskedésben vagy Fressnapfban venni: pl. szárított banán, borsószirom, vitaminos magos rúd...stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!